Kim Boye

Hvordan rejser man sig til trods for en hård og rå opvækst fyldt med alkohol og prostitution, og bliver til en af Danmarks mest inspirerende mænd, som uge efter uge inspirerer, motiverer og provokerer danskerne, til at tage ansvar for eget liv, og ikke leve i offerrollen? Kom og hør Kim Boyes inspirerende historie og få indblik i hvordan du selv kan nå dit mål og skabe forandring, når Kim besøger Musikkens Hus i Aalborg!

Mh 1920X870 Kimboye
Se spilletider
DKK 279
Afholdt

Udsat til 13. september 2021
Arrangøren MOD TIL meddeler venligst, at foredraget med Kim Boye er udsat til d. 13. september 2021. Alle billethavere vil blive kontaktet direkte med nærmere information.

Vi beklager ulejligheden og beder om forståelse for situationen. Har du spørgsmål, kan du altid kontakte info@modtil.dk 

Om foredraget
Foredraget med Kim Boye er et foredrag om:
• Hvordan formår man at skabe en positiv hverdag, dag efter dag?
• Hvordan stjerner fødes i deres tilgang til modgang
• Dit liv - dit ansvar
• Øv dig i hvad du tænker
• Succes skabes indefra
• Vi er alle den forandring, som kan ændre vores liv.

Som Kim Boye selv formulerer det: Der findes ikke lortevejr, kun lorte indstilling!

Om Kim Boye
Kim Boye har altid tænkt på sig selv som en ‘Mental Kriger´.

Oplevelserne i barndomsårene, den hårde opvækst i Ballerup og efterfølgende: De seje kampe for at nå alle de store drømme indenfor fodbold.

Det har været ‘learning by doing’, for der var ikke megen hjælp at hente i en familie, hvor alkohol, prostitution, kriminalitet og almindelig mistrivsel i søskendeflokken fyldte meget.

I dag lever Kim Boye af at coache unge fodboldtalenter i ind- og udland igennem alle udfordringer, både dem på - og uden for banen.

Den Mentale Kriger er coaching med kant for ALLE. Også for de vilde drenge med røv og hoved fuld af sprængfarligt krudt, der drømmer om et liv som professionel fodboldspiller.

Ses vi?

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.