Kenny Washington med Jacob Christoffersen Trio

Der er lagt op til en enestående koncertoplevelse, når nogle af de mest anerkendte og efterspurgte musikere i Skandinavien præsenterer en af de bedste nulevende jazzsangere, nemlig den GRAMMY-nominerede Kenny Washington (US).

MH 1080X1920 (5)
Se spilletider
DKK 225
Afholdt

En jazztrio bestående af Jacob Christoffersen (klaver), Jesper Bodilsen (bas) og Zoltan Csorsz (trommer) gæster sammen med Kenny Washington Musikkens Hus i oktober 2021. Dette er også den fjerde koncert i rækken af Musikkens Jazzklub koncerter 2021.

De 4 musikere indspillede i 2015 i løbet af 3 aftener på Jazzhus Montmartre i København albummet ”Moanin”, som blev udgivet på det legendariske pladeselskab Storyville Records.

Kenny Washington (US) vil nok være ukendt for mange i Danmark, men hans niveau som jazz- og soulsanger er på højde med de bedste jazzsangere. Han har optrådt over det meste af verden og begejstret publikum med jazz med dybe rødder i soulmusikken og med scatsang i verdensklasse.

Kenny Washington sang gennem sin opvækst i New Orleans, Washington gospel i kirken og spillede desuden saxofon. Efter college arbejdede han i 9 år flere militærorkestre, først som saxofonist, siden som sanger, da hans kæmpe talent blev opdaget.

Siden har han optrådt som solist både i det meste af verden og har turneret og indspillet med bl.a. vibrafonisten Joe Locke, Gregory Porter, Paula West, Wynton Marsalis, Roberta Gambarini og Eric Reed.

Musikkens Jazzklub
Musikkens Jazzklub er et hyggeligt fællesskab for alle os, der holder af jazz og gerne vil have oplevelser med både upcoming og etablerede artister, med danske og internationale stjerner. Her er du sikret sæsonens bedste jazzkoncerter samt en række unikke fordele.

Læs mere om Musikkens Jazzklub her.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.