IAMJJ

Den blot 27-årige danske rockpoet vender nu tilbage til Musikkens Hus, siden hans første besøg i 2018 til Musikkens Miks. Nu er IAMJJ klar til at indtage huset med en solokoncert, hvor hans dybe og mørke univers skal fylde rammerne i Intimsalen.

MH IAMJJ 1920X870
Se spilletider
DKK 195
Afholdt

Udsat til 15. oktober 
Vi må desværre meddele, at IAMJJ har valgt at udsætte hele sin forårsturné.

Den nye dato i Musikkens Hus bliver fredag d. 15 oktober 2021 hvor vi glæder os til at byde dig velkommen. Du kan også læse mere om ændringer i forbindelse med COVID-19 her.

Tusind tak for din forståelse og på gensyn.

Om koncerten
Der er ingen i Danmark, der kan det, IAMJJ kan, og vi er derfor stolte over at kunne byde den danske rockpoet velkommen i Musikkens Hus. Den blot 27-årige danske sanger og sangskriver tumler med de største emner i sine sange, og han tør pege på de største navne som inspirationskilder: Nick Cave og Leonard Cohen.

I 2018 udkom IAMJJ debutalbum 'Bloody Future', hvor hans slæbende, dybe stemme og mørke melankolske melodier imponerede publikum og anmeldere. Det blev for nyligt fulgt op af hans anden fuldlængde album, 'Take It Slow On Me'.  

Udover imponerende 2 millioner visninger på YouTube og over 5 millioner afspilninger på Spotify er IAMJJ's musik blevet heftigt spillet i de danske radioer. 

IAMJJ, som går under det borgerlige navn Jakob Stenfatt Jensen, modtog efter sin debut en femstjernet anmeldelse i Gaffa for sin stærke liveoptræden til Spot Festival. Derfor glæder vi os naturligvis til en skøn og medrivende aften i Musikkens Hus til maj.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.