Human Being Human

Glæd dig til en medrivende oplevelse når jazz-trioen Human Being Human går på scenen i Musikkens Hus' Intimsal til et brag af en aften.

MH 1080X1920 (6)
Se spilletider
DKK 200
Afholdt

De tre musikere; bassist Torben Bjørnskov, pianist Esben Tjalve og trommeslager Frederik Bülow har været verden rundt med deres musik og spillet med en lang række anerkendte internationale artister.

I Human Being Human samles de om musik der sonisk udforsker og udfordrer den akustiske jazz-trio. Med elementer af electronica og ambiente landskaber udvides trioens lydunivers og muligheder som ellers kun langt større ensembler kan udføre.

Trioens kompositoriske grundlag er at skabe musikalske platforme hvor musikkens kan udfolde sig med lige dele improvisation, grooves og stemninger. Musikken tager dig fra filmiske landskaber til storbyens kakafoni. Her er lige dele inspiration fra Bachs kontrapunkt til 70’ernes sumpede souljazz og lyden af Skandinaviens melodiske og melankolske tone.

Koncerten med Human Being Human er også den andensidste i rækken af efterårets Jazzklub koncerter.

Musikkens Jazzklub
Musikkens Jazzklub er et hyggeligt fællesskab for alle os, der holder af jazz og gerne vil have oplevelser med både upcoming og etablerede artister, med danske og internationale stjerner. Her er du sikret sæsonens bedste jazzkoncerter samt en række unikke fordele.

Læs mere om Musikkens Jazzklub her.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.