Hugorm

Lad dig rive med af Hugorms maskingeværsalvenumre, når Simon Kvamms nye band vælter Musikkens Plads ved denne sommerkoncert under åben himmel.

MH Hugorm 1920X1080
Se spilletider
DKK 295
Afholdt

Hugorm begyndte som et lystdrevet producerprojekt for Simon Kvamm, Árni Bergmann Jóhannsson og Morten Gorm i en garage i Klitmøller. Selvom deres genremæssige rødder udsprang tre forskellige steder, fandt de fælles fodslag og udsendte i januar 2020 seks maskingeværsalvenumre på debut-EP’en ‘FOLK SKAL BARE HOLDE DERES KÆFT’.

I efteråret 2021 fulgte bandet op med deres første album, ’KOM VI FLYGTER’, som bevarer energien fra EP’en med numre som ’KONG ALKOHOL’ og ’POTTEMANDEN’. Sidstnævnte kan ses i musikvideoen herunder. Den foregår i et gammelt stumfilmsunivers, hvor man følger Pottemanden med NEJ-hatten på, der sammen med sine brødre har et opgør med den faretruende og udefrakommende kult af YES-mænd, der vil omvende dem alle.

En kulsort og satirisk forestilling, som indkapsler Hugorms ånd. Som bandet selv beskriver, er det lyden af en knallert 45, der møder en kamel på stranden ved Vesterhavet: koldfrontskeyboards, blæsende bastante beats, den rockede rastløshed og så naturligvis det maleriske melodiøse.

Glæd dig til at opleve det hele ved denne medrivende sommerkoncert på Musikkens Plads.

Play
Accepter venligst marketingscookies for at se denne video Klik her for at åbne cookievælger.Vi henviser venligst til de gældende retningslinjer for udendørsarrangementer, som naturligvis overholdes.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.