Hanne Boel på dansk

Hanne Boel udgav for nyligt sin første single på dansk, da hun sammen med Jacob Funch genfortolkede nyklassikeren ”Hurtige Hænder” af The Minds of 99. Nu annoncerer soul-dronningen, at hun kommer til Aalborg og Musikkens Hus, hvor hun spiller én af kun tre koncerter i efteråret, hvor hun tager mere musik af samme skuffe med. Vi ser frem til en magisk aften når hun gæster Danmarks smukkeste koncertsal til september.

MH 1080X1920 (3)
Se spilletider
DKK 380
Afholdt

Engang var det en meget fjern tanke for mig at synge og indspille på dansk. Jeg har foretrukket at synge på engelsk i mange, mange år. Med alderen er nysgerrigheden omkring at synge på mit eget modersmål direkte til et publikum med samme modersmål blevet forstærket. Jeg har længe grublet over dette, inden jeg nu kaster mig over tre koncerter i Aarhus, Aalborg og København, hvor jeg udelukkende vil synge på dansk.

Med et salg på over 2,5 mio. albums fordelt på 20 udgivelser er Hanne Boel den bedst sælgende danske sangerinde nogensinde. Hun har altid været flittig på livesiden og optræder til stadighed for fulde huse i Danmark og Norge. Hanne Boel slog igennem som sanger i slutningen af 1980’erne og har siden da befundet sig på toppen af den danske soul-popscene med diverse priser og omkring 20 udgivelser bag sig. Senest blev hun inviteret til at dele ud af sin musikalske kunnen og erfaringer, da hun i efteråret 2016 deltog i den sjette udgave af TV2’s ’Toppen af Poppen’.

Her vil jeg præsentere egne fortolkninger af sange som ”Hurtige Hænder” og supplere med nogle af mine yndlingssange fra den danske sangskat. Der er nok at vælge imellem, nogle vilIe nok nikke temmelig genkendende til, andre vil måske være et mere sjældent møde. Fælles for alt dette er, at jeg sammen med Jacob Funch på diverse instrumenter, keyboardspilleren Anders Filipsen og to vidunderlige sekunderende sangerinder; Sophie Ziedoy og Ayoe Angelica vil nyde at udfolde mine fortolkninger af sange på dansk for et publikum.

Play
Accepter venligst marketingscookies for at se denne video Klik her for at åbne cookievælger.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.