Genåbning med Alex Vargas og Aalborg Symfoni­orkester

Oplev et brag af en genåbningskoncert, når Musikkens Hus slår dørene op for gæster d. 6. maj 2021. Koncerten med Alex Vargas og Aalborg Symfoniorkester vil både kunne opleves fysisk i Koncertsalen samt streames senere hjemme fra stuen. På den måde kan vi nemlig dele vores genåbningsbrag med jer alle!

MH 1920X870 VARGAS&ASO
Se spilletider
DKK 480
Afholdt

Om koncerten
I sommeren 2020 var Alex Vargas med til at genåbne Musikkens Hus i en så overlegen stil, at publikum skiftevis blev rørt til tårer og klappede euforisk.

Nu gør han det igen, og denne gang med Aalborg Symfoniorkester i ryggen. Det bliver et brag af en genåbningskoncert, når det bedste fra to verdener mødes i Koncertsalen med Nordens bedste akustik.

Med sit altoverskyggende talent og imponerende liveshows, der tidligere har blæst os omkuld, er én ting sikkert: Alex Vargas er en artist, du bare må opleve live. Og kun endnu mere bevægende bliver det, når vores forrygende symfoniorkester fortolker numrene i selskab med Vargas selv.

En storslået koncertoplevelse, som vi glæder os til at dele med jer alle på denne dag, hvor vi endelig kan slå dørene op til Musikkens Hus igen.

Billetter til Koncertsalen
Har du længtes efter at mærke fællesskabet og musikken på egen krop? Så er muligheden her endelig, når vi åbner dørene til Koncertsalens røde sæder med hele to genåbningskoncerter d. 6. maj.

Kl. 19.00 byder vi nemlig også indenfor til en særskilt koncert med Aalborg Symfoniorkester.

Til hver koncert vil der være et begrænset antal billetter til salg, og alle aktuelle retningslinjer vil naturligvis blive overholdt. Vi har derfor også valgt at spærre hvert andet sæde i salen, men det vil selvfølgelig være tilladt at rykke sammen med de personer, som du følges med.

Gældende retningslinjer kræver fremvisning af ID og gyldigt coronapas ved ankomst til Musikkens Hus. Det vil sige, at du har en negativ coronatest (som er maks. 72 timer gammel), at du tidligere har været smittet med corona, eller at du er færdigvaccineret.

Information herom vil blive udsendt på mail inden koncerterne.

Vores førsteprioritet er, at du får en god og tryg oplevelse, og vores hjælpsomme personale vil naturligvis stå klar til at guide dig ind i salen og sikre god afstand hele vejen.

Vi gør venligst opmærksom på, at koncerten optages.

Billetter til streaming
Foretrækker du at opleve koncerterne hjemme fra stuen, eller når du ikke at få fingre i det begrænsede antal billetter? Så har du også mulighed for at købe en streamingbillet til reduceret pris.

Billetprisen er 7 euro (svarende til ca. 50 kr.) via den verdenskendte tjeneste Woov, som giver en streamingoplevelse ud over det sædvanlige.

D. 6. maj kl. 19.00 vil den særskilte koncert med Aalborg Symfoniorkester blive streamet.

D. 13. maj kl. 19.30 vil koncerten med Alex Vargas og Aalborg Symfoniorkester blive streamet.

Vi glæder os til at dele vores genåbningsbrag med dig!

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.