Genåbning med Aalborg Symfoniorkester

Oplev et brag af en genåbningskoncert, når Musikkens Hus slår dørene op for gæster d. 6. maj 2021. Koncerten med Aalborg Symfoniorkester vil både kunne opleves fysisk i Koncertsalen samt streames hjemme fra stuen. På den måde kan vi nemlig dele denne musikalske festdag med jer alle!

ASO 1012X846 Aso6maj
Se spilletider
DKK 200
Afholdt

Om koncerten
Der er fart over feltet fra første færd, når vi præsenterer ouverturen til operaen 'Maskarade' af Carl Nielsen. Musikken er festlig, sprudlende og bobler af liv.

Herefter præsenterer vi Prokofjevs populære 'Klaverkoncert nr. 3' med den armensk-fødte pianist Marianna Shirinyan. Musikken er kendt for sin variation og ungdommelige vitalitet.

En koncert, hvor solist og orkester smelter sammen til en opvisning i opfindsom virtuositet, og som vi glæder os til at dele med jer alle!

Billetter til Koncertsalen
Har du længtes efter at mærke fællesskabet og musikken på egen krop? Så er muligheden her endelig, når vi åbner dørene til Koncertsalens røde sæder med hele to genåbningskoncerter d. 6. maj.

Kl. 20.30 byder vi nemlig også indenfor til Alex Vargas med Aalborg Symfoniorkester.

Til hver koncert vil der være et begrænset antal billetter til salg, og alle aktuelle retningslinjer vil naturligvis blive overholdt. Vi har derfor også valgt at spærre hvert andet sæde i salen, men det vil selvfølgelig være tilladt at rykke sammen med de personer, som du følges med.

Gældende retningslinjer kræver fremvisning af ID og gyldigt Coronapas ved ankomst til Musikkens Hus. Det vil sige, at du har en negativ coronatest (som er maks. 72 timer gammel), at du tidligere har været smittet med corona, eller at du er færdigvaccineret.

Information herom vil blive udsendt på mail inden koncerterne.

Vores førsteprioritet er, at du får en god og tryg oplevelse, og vores hjælpsomme personale vil naturligvis stå klar til at guide dig ind i salen og sikre god afstand hele vejen.

Vi gør venligst opmærksom på, at koncerten optages.

Billetter til streaming
Foretrækker du at opleve koncerterne hjemme fra stuen, eller når du ikke at få fingre i det begrænsede antal billetter? Så har du også mulighed for at købe en streamingbillet til reduceret pris.

Billetprisen er 7 euro (svarende til ca. 50 kr.) via den verdenskendte tjeneste Woov, som giver en streamingoplevelse ud over det sædvanlige.

D. 6. maj kl. 19.00 vil denne koncert med Aalborg Symfoniorkester blive streamet. Af hensyn til forsamlingsloftet og udsyn i salen er koncerten prerecorded samme dag.

D. 13. maj kl. 19.30 vil koncerten med Alex Vargas og Aalborg Symfoniorkester blive streamet. 

Vi glæder os til at dele vores genåbningsbrag med dig!

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.