Fremtidens dirigent - Magnus Larssons debutkoncert

Oplev Magnus Larsson fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, der denne aften går på podiet i Koncertsalen foran Aalborg Symfoniorkester. Her skal han lede orkestret gennem de skønneste værker af Strauss, Mahler og Rachmaninov.

MH Fremtidensdirigent 1920X1080
Se spilletider
Afholdt

Magnus Larsson er født i Danmark i 1992. Som barn spillede han både violin og klaver, og da han var blot 21 år begyndte han sit dirigentstudie. Han har studeret på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium under Giordano Bellincampi og æresdirigent Michael Schønwandt. Han er uddannet bachelor og master i orkesterdirektion fra Kungl. Musikhögskolan i Stockholm.

Magnus Larsson har allerede travlt med sin karriere – lige nu på Det Kongelige Teater og ved landets fem landsdelsorkestre.

"Jeg glæder mig utroligt meget til at dirigere Aalborg Symfoniorkester igen. Jeg har sammensat mit debutprogram med nogle af de værker, jeg holder allermest af: Ouverture til Johann Strauss’ “Flagermusen”,  der så sprængfuld af fest, livslyst og champagne, at det halve kunne være nok, Mahlers sangcyklus “Lieder eines fahrenden Gesellen”, der beskriver længslen og den forliste kærlighed, når den er allerværst og til sidst Rachmaninov’s melankolske og vidunderligt smukke 2. symfoni der igen ender i vild eufori og livslyst - en symfoni der står mit hjerte utroligt nært. Og så er det en fryd at være i gang med det helt store symfoniske repertoire igen, efter en tid, hvor vi alle har måtte undvære den, skønt vi havde mest brug for den! Jeg glæder mig!" - Magnus Larsson, dirigent

Program
Johann Strauss: Ouverture til ”Flagermusen”
Gustav Mahler:   Lieder eines fahrenden Gesellen – sangcyklus for sang og orkester
--
Sergej Rachmaninov: Symfoni nr. 2

 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.