Fredag aften med Joshua

Nu får du mulighed for at opleve den amerikanske dirigent Joshua Weilersteins entusiasme og indsigt, når han tager os med på en spændende rejse ind i den klassiske musik med storslåede værker af den amerikanske komponist Ives og den finske komponist Sibelius.

Joshua
Se spilletider
Afholdt

Musik – meet & greet - mød musikerne
Måske har du aldrig tidligere hørt om komponisterne eller musikken. Måske du løber skrigende bort, når du hører udtrykket klassisk musik. Eller måske tænker du omvendt, at det her er en begivenhed, jeg bare ikke må gå glip af!

Sådan tænker vi nemlig – og når vi samtidig fortæller, at der er fri entré og meet & greet i baren efter koncerten, så er der ingen undskyldning for ikke at gribe denne enestående mulighed.

2 for 1 i baren
Efter koncerten taler vi videre om musikken, ligesom du kan stille spørgsmål og få en snak med musikerne. Du kan købe øl, vin og vand i baren. Bestil 2 - betal for 1.

Grib chancen og få en musikalsk oplevelse, der helt sikkert vil rive dig med.

Vi ses!

Program
Ives: Three Places in New England    
Sibelius: Symfoni nr. 7

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.