Fællessang på Musikkens Plads

Nu kan du igen glæde dig til fællessang i Musikkens Hus, som er blevet en elsket og velbesøgt koncertrække. Til august kan du opleve Aalborg Symfoniorkester, Preben Kristensen, Julie Berthelsen og Lucca på Musikkens Plads.

MH Fællessang 875X720
Se spilletider
DKK 150
Afholdt

Under coronatiden har fællessang været med til at samle os – hver for sig – og holde vores humør oppe. Nu er der endelig mulighed for at mødes fysisk igen, og vi kan endelig synge sammen.

Derfor inviterer Musikkens Hus til hyggelig fællessang på Musikkens Plads, hvor du kan glæde dig til at synge sammen med Aalborg Symfoniorkester, Preben Kristensen, Julie Berthelsen og Lucca.

Dagens program vil indeholde alle de sange, vi kan synge med på, heriblandt ”Lyse nætter”, ”Du danske sommer, jeg elsker dig” og ”Jeg sætter min hat som jeg vil”.

Fællessang har en fantastisk samlende kvalitet: Når folk synger i kor, slår deres hjerter synkront, og dermed stiger og falder kormedlemmernes puls i takt.

Vi henviser venligst til de gældende retningslinjer for udendørsarrangementer, som naturligvis overholdes.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.