Emil Gryesten

Emil Gryesten er noget så enestående som en ung, Aalborg-baseret stjernepianist, tilknyttet Aalborg Kulturskole som underviser i klaver og kammermusik. Han er uddannet ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og ved Sibeliusakademiet i Helsinki med videregående studier i Italien.

MH 1080X1920 (10)
Se spilletider
DKK 225
Afholdt

Han er vinder af en imponerende række af førstepriser ved danske og internationale konkurrencer for unge pianister. Allerede som 15-årig vandt han førsteprisen ved Steinwaykonkurrencen i Hamburg og guldmedalje ved Berlingske Tidendes Klassiske Musikkonkurrence i København. Senere fulgte bl.a. førsteprisen ved Finlands Nationale Klaverkonkurrence i Jyväskylä og ved Blüthner Pianistkonkurrencen i Malmö

Siden han gav sin første solo recital som 15-årig har Emil Gryesten haft en aktiv koncertkarriere både som solist og kammermusiker og bl.a. optrådt på en lang række klassiske musikfestivaler i Danmark, Finland, Tyskland og Schweitz, og i 2018 havde han sin debut i Carnegie Hall i New York.

Han har indspillet CD’er for pladeselskaberne Dacapo, Danacord og Classico med bl.a. klaverværker af Schubert, Liszt og Søren Nils Eichberg.

Ud over sin tilknytning til Aalborg Kulturskole underviser han i klaver og kammermusik på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.

Program
Joseph Haydn: Sonate i Es dur, Hob 49
Franz Liszt: Reminiscences de Norma
Franz Liszt: Les cloches de Geneve   
Modést Músorgskij: Udstillingsbilleder

Musikkens Kammerklub
Koncerten er en del af Musikkens Kammerklub. Meld dig ind i Musikkens Kammerklub, og få adgang til syv koncerter med 40% rabat. Det er dog ikke nødvendigt at være medlem for at købe billet til koncerten med Emil Gryesten. Læs mere her.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.