EM Semifinale: Italien - Spanien

Mærk fællesskabet og euforien, når vi viser EM-fodbold på Musikkens Plads. Semifinale-kampen mellem Italien og Spanien vises live på storskærm denne aften.

EM MH 1080X1920
Se spilletider
DKK 175
Afholdt

Tag del i fodboldfesten, når vi viser kamperne ved EM under åben himmel på Musikkens Plads. Det bliver på storskærm og med udsigt til Limfjorden. Musikkens Plads åbner kl. 19.00, hvor der selvfølgelig vil være mulighed for at købe forfriskninger og kolde fadøl i baren på pladsen.

Denne aften vil det ikke være muligt at købe mad på pladsen. Det er til gengæld tilladt at medbringe egen mad og vand. Derudover henviser vi til vores restaurant Fauna, som holder åbent. 

Denne aften viser vi semifinale-kampen mellem Italien og Spanien, der spilles kl. 21.00. Vi glæder os til at dele fællesskabet og fodboldeuforien med jer alle ved denne EM-kamp!

Vi gør venligst opmærksom på, at der uanset vejr og vind IKKE må medbringes paraplyer, da vi ønsker at give alle vores gæster det bedste udsyn til kampen. Alternativt kan der købes regnslag for 25,- pr. stk.

Tag trygt til fodbold
Som ved alle koncerter i Musikkens Hus overholder vi naturligvis gældende retningslinjer ved storskærmsarrangementerne på Musikkens Plads.

Vil du sikre dig de eftertragtede billetter, anbefaler vi, at du handler hurtigt. Vi sørger herefter for at udsende praktisk information på mail inden kampdagen.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.