EM Semifinale: Danmark - England

Mærk fællesskabet og euforien, når vi viser EM-fodbold på Musikkens Plads. Semifinalen hvor Danmark møder England vises live på storskærm denne aften.

MH EM 1920X1080
Se spilletider
DKK 175
Afholdt

Tag del i fodboldfesten, når vi viser kamperne ved EM under åben himmel på Musikkens Plads. Det bliver på storskærm og med udsigt til Limfjorden. Musikkens Plads åbner kl. 19.00, hvor der selvfølgelig vil være mulighed for at købe pølser, forfriskninger og kolde fadøl i baren på pladsen.

Denne aften viser vi semifinale-kampen mellem Danmark og England, der spilles kl. 21.00. Vi glæder os til at dele fællesskabet og fodboldeuforien med jer alle ved denne EM-kamp!

Vi gør venligst opmærksom på, at der uanset vejr og vind IKKE må medbringes paraplyer, da vi ønsker at give alle vores gæster det bedste udsyn til kampen. Alternativt kan der købes regnslag for 25,- pr. stk.

Tag trygt til fodbold
Som ved alle koncerter i Musikkens Hus overholder vi naturligvis gældende retningslinjer ved storskærmsarrangementerne på Musikkens Plads.

Vil du sikre dig de eftertragtede billetter, anbefaler vi, at du handler hurtigt. Vi sørger herefter for at udsende praktisk information på mail inden kampdagen.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.