Eeg - Fonnesbæk

Glæd dig til et betagende møde mellem to virtuose og personlige kunstnere, når Sinne Eeg og Thomas Fonnesbæk giver koncert i Musikkens Hus til foråret.

Mh Eegfonnesbaek1920x870
Se spilletider
DKK 225
Afholdt

Aflyst 
Det er med stor beklagelse, vi må meddele, at koncerten med Sinne Eeg og Thomas Fonnesbæk desværre må aflyses. Det sker som følge af myndighedernes forlængede restriktioner. Alle billethavere er blevet kontakte direkte på mail med information om refundering.

Vi beklager den skuffelse, som aflysningen måtte medføre, men det vigtigste er naturligvis, at vi lytter til myndighederne og passer godt på hinanden. Du kan også læse mere om ændringer i forbindelse med COVID-19 her.

Tusind tak for din forståelse og på gensyn.

Om koncerten
Det bliver en aften med fokus på nærvær, lydhørhed og opmærksomhed, når duoen Eeg-Fonnesbæk går på scenen kun med sang og bas. Konstellationen giver luft i musikken og spillerum for begge musikeres kreativitet og spontanitet.

To af dansk jazzmusiks betydeligste navne Sinne Eeg og Thomas Fonnesbæk udgav deres første album i 2015. Siden har de arbejdet sammen af flere omgange og opnået en lydhørhed overfor hinandens mind ste detaljer, der gør resultatet ganske fortryllende. 

“Jeg har altid elsket at synge duo med bas. Jeg har gjort det siden min første CD fra 2003, og jeg gør det altid live ved mine koncerter. Det er bare en lyd, som jeg rigtig godt kan lide. Thomas og jeg har arbejdet sammen on and off gennem årene. Han er bare en utrolig musiker, og han og jeg kommunikerer rigtig godt sammen musikalsk. Jeg har det så godt med lyden af bassen og stemmen, og det er så udfordrende, at jeg bliver bedre, hver gang jeg spiller med ham. Når du skubber til dig selv og udfordrer dig selv, så er det, at der kan opstå magi.”

Duoen udgav deres album “Eeg-Fonnesbæk” i 2015 og modtog en Danish Music Award for bedste Vocal Jazz Udgivelse.

Sinne Eeg
Hun er kendt for at være, om muligt, endnu bedre live end på Cd. Hendes koncerter kendetegnes ved stort nærvær, humor og et enormt musikalsk overskud, som bl.a. kommer til udtryk ved, at der i den grad leges og tages chancer på scenen.

Udover at have indtaget den hjemlige scene har Sinne Eeg godt fat i udlandet, hvor hun bl.a. jævnligt turnerer i lande som USA, Japan, Kina og Skandinavien. 

Sinne Eeg fik sit store gennembrud med cd'en "Waiting For Dawn" i 2007, for hvilken hun modtog en Danish Music Award (DMA) for ”Bedste Jazz Vokal Album 2007”. Politikens Boris Rabinowitch gav hende sjældne 6 ud af 6 hjerter i sin anmeldelse af cd'en. Sinne Eeg har siden modtaget adskillige priser, bl.a. Ben Webster Prisen, DR Jazz Prisen og 4 x Danish Music Award og i 2016 modtog hun Dronning Ingrids Hæderslegat.

Thomas Fonnesbæk
Fonnesbæk har gennem de seneste år spillet sig op blandt de bedste bassister i verden og turnerer og foruden Sinne Eeg indspiller han med bl.a. Enrico Pieranunzi, Lars Jansson, Monty Alexander, Aaron Parks og mange andre. Han er virtuos på sit instrument og besidder desuden en fantastisk stærk rytmik og en usædvanlig melodisk og harmonisk sans. Fonnesbæk er desuden en anerkendt komponist. 

Musikkens Jazzklub
Køb medlemskab til Musikkens Jazzklub, og få Eeg-Fonnesbæk og tre andre jazzkoncerter til 800 kr. inkl. gebyr. Du sparer 30 % i alt på sæsonens fire jazzkoncerter.

Musikkens Jazzklub er vores fællesskab for jazzentusiaster. Her mødes jazzelskere om musikken og nyder fordele, som artisttalks, smagninger, Meet N Greet med jazzidolerne m.m. 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.