E-debat med bl.a. Pelle Dragsted og Kristian T. Dahl

Hvad er de største udfordringer for Danmark? Det spørgsmål stiller ordstyrer Clement Kjersgaard i denne tredje E-debat fra Musikkens Hus, som du kan livestreame gratis på Facebook og YouTube. Pelle Dragsted, Kristian Thulesen Dahl og Dennis Nørmark er dagens gæster, og du er også mere end velkommen til at tage del i debatten.

MH 1920X870 Edebat 3
Se spilletider
Afholdt

Søndag d. 16. maj afholder Musikkens Hus den tredje af fire E-debatter om visioner for Danmark. Dermed tager vi også forskud på vores demokratifestival Demokratiets Genklang, som finder sted til efteråret.

Gæsterne i denne udgave er politiker og aktivist Pelle Dragsted, politiker og partiformand Kristian Thulesen Dahl samt antropolog og forfatter Dennis Nørmark.

Vært er idémanden bag Demokratiets Genklang, tv-vært m.m. Clement Kjersgaard, som gennem 90 minutter vil være ordstyrer for debatten om, hvad de største udfordringer for Danmark er.

Tag del i debatten
Undervejs i E-debatten vil du som seer kunne tage aktiv del i debatten. Du kan nemlig dele dine synspunkter og stille spørgsmål til dagens gæster via Facebook og YouTube, hvor debatten livestreames gratis.

Har du et spørgsmål allerede nu? Så send det på en mail til genklang@musikkenshus.dk. Skriv gerne 'E-debat med Pelle Dragsted, Kristian Thulesen Dahl og Dennis Nørmark' i emnefeltet.

På den måde er der større chance for, at lige netop dit spørgsmål når at komme med i debatten. Vi glæder os til at høre fra dig!

Bemærk venligst
E-debatten livestreames gratis på Musikkens Hus' Facebook-side og YouTube-kanal.

Der kræves ikke tilmelding eller betalingsoplysninger. Til gengæld kan du med fordel tilmelde dig Musikkens Hus' nyhedsbrev, hvor vi udsender et direkte link til E-debatten. Alternativt kan du opdatere vores Facebook-side kl. 11.00, hvorefter debatten vil figurere øverst.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.