Dobbeltkoncert med Nice Chair & Oilly Wallace

Denne aften byder på en eksklusiv mulighed for at opleve to koncerter til én pris og på én aften: Trioen Nice Chair og altsaxofonist Oilly Wallace med sin kvartet.

Nicechair Ahaha1920x870 (1)
Se spilletider
DKK 225
Afholdt

Aflyst 
Det er med stor beklagelse, vi må meddele, at dobbeltkoncerten med Nice Chair & Oilly Wallace desværre må aflyses. Det sker som følge af myndighedernes forlængede restriktioner. Alle billethavere er blevet kontakte direkte på mail med information om refundering.

Vi beklager den skuffelse, som aflysningen måtte medføre, men det vigtigste er naturligvis, at vi lytter til myndighederne og passer godt på hinanden. Du kan også læse mere om ændringer i forbindelse med COVID-19 her.

Tusind tak for din forståelse og på gensyn.

Nice Chair
Et tæt musikalsk venskab er udgangspunktet for de tre musikere og deres nye trio ’Nice Chair’. Alle er de efterspurgte instrumentalister og improvisatorer og dehar over årene samarbejdet på turneer og indspilninger med en lang række
ensembler og bidraget til at forme lyden af dansk og europæisk jazz.

Deres anmelderroste album ’The Game’ er på gaden og trioen inviterer i den forbindelse publikum med på en swingende og nysgerrig musikalsk udflugt.

Oilly Wallace
”… vi skal alle holde øje med ham for altid.” - Thomas Blachman.

24-årige Oilly Wallace er en dansk altsaxofonist, der trods sin unge alder allerede har opnået stor anerkendelse og modtaget priser for sit eminente niveau. Gennem sin beskæftigelse som saxofonist i Tivoli-Garden siden en alder af 13 år, udviklede Oilly tidligt smag for jazzmusikken.

Med en respekt for håndværket og  inspiration fra navne som Charlie Parker, John Coltrane og Cannonball Adderley lever Oilly Wallace af musikken med det formål at puste nyt liv i forgangne jazzlegenders fodspor.

I 2015 udgav Oilly Wallace sin debutplade i eget navn: ’Oilly Wallace Fiol Sessions’. Albummet blev nomineret til en DM A for årets nye jazznavn og fik 5 stjerner i Berlingske Tidende. Året efter udgav han sammen med guitaristen Johannes Wamberg duopladen ’Easy Living’ - endnu en gang til en 5-stjernet anmeldelse i Berlingske Tidende. Oilly Wallace har modtaget ’Bent Jædigs Mindelegat’ og ’Pianoforeningens talentpris’.

Musikkens Jazzklub
Køb medlemskab til Musikkens Jazzklub, og få dobbeltkoncerten med Nice Chair & Oilly Wallace og tre andre jazzkoncerter til 800 kr. inkl. gebyr. Du sparer 30 % i alt på sæsonens fire jazzkoncerter.

Musikkens Jazzklub er vores fællesskab for jazzentusiaster. Her mødes jazzelskere om musikken og nyder fordele, som artisttalks, smagninger, Meet N Greet med jazzidolerne m.m. 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.