Debussy, Bartók & Stravinskij

Debussy bringer nye klange ind i koncertsa­len og som afslutning på koncerten opfører Hans Graf, sammen med Aalborg Symfoniorkester og Randers Kammerorkester Stravinskijs musik til balletten Ildfuglen.

Debussy Aso Mh 1920X870px 10
Se spilletider
DKK 205 - 275
Afholdt

Aflyst
Det er med stor beklagelse, vi må meddele, at koncerten desværre er aflyst. Det sker som følge af myndighedernes forlængede restriktioner. Alle billethavere er blevet kontaktet direkte på mail med information om refundering.

Vi beklager den skuffelse, som aflysningen og vores midlertidige lukning medfører, men det vigtigste er naturligvis, at vi lytter til myndighederne og passer godt på hinanden.

Du kan læse mere om ændringer i forbindelse med COVID-19 her.

Tusind tak for din forståelse og på gensyn.

Om koncerten
Debussy bringer nye klange ind i koncertsa­len med sit banebrydende Forspil til En Fauns Eftermiddag. Let, luftig og gennemsigtig som en akvarel – impressionismen har her fundet sit musikalske udtryk. Debussys lette og gen­nemsigtige klangunivers var en stor inspira­tion i de fire orkesterstykker af Bartók, der blev komponeret omkring 1912, men som først fandt sin endelige form i 1921.

Som afslutning på koncerten opfører Hans Graf, sammen med Aalborg Symfoniorkester og Randers Kammerorkester Stravinskijs musik til balletten Ildfuglen i sin store, oprindelige orkesterudgave. Med dette værk fuldendes Graf og Aalborg Symfoniorkesters opførel­ser af Stravinskijs tre banebrydende balletter komponeret til Den Russiske Ballet i Paris i perioden 1910-1913. 

Koncerten er et samarbejde med Randers Kammerorkester.

Program
Debussy: Forspil til En Fauns Eftermiddag 
Bartók: Fire orkesterstykker 
Stravinskij: Ildfuglen 

Koncertintroduktion kl. 18.30 med Jan Mygind

Koncertpakke - Spar 25%
Sammensæt din egen koncertpakke bestående af 5 koncerter og spar hele 25% på billetprisen. Du kan vælge blandt 15 symfoniske koncerter med Aalborg Symfoniorkester. 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.