Concerto Copenhagen

Musikkens Hus og Aalborg Kammermusikforening glæder sig til at præsentere en autentisk aften med ”Danmarks Barokorkester”, når Concerto Copenhagen og solist Fredrik From går på scenen i Intimsalen til januar.

Mh Concertocopenhagen 1920X870
Se spilletider
DKK 225
Afholdt

Afholdes ikke denne dato
Som følge af genåbningsplanen må Musikkens Hus holde lukket til og med d. 5. maj. Herefter glæder vi os meget til at slå dørene op for jer alle igen!

Desværre betyder det også, at dette arrangement ikke kan afholdes på den planlagte dato. Vi er netop nu ved at undersøge, om arrangementet udsættes eller aflyses, og alle billethavere vil hurtigst muligt modtage direkte besked via mail.  Vi beklager den skuffelse, som vores midlertidige lukning medfører, men det vigtigste er naturligvis, at vi lytter til myndighederne og passer godt på hinanden.

Du kan læse mere om ændringer i forbindelse med COVID-19 her.

Tusind tak for din forståelse og på gensyn inden længe.

Om koncerten
Ensemblet tager afsæt i barokmusikken og de dertilhørende originalinstrumenters autenticitet, når gamle værker nyfortolkes med energi og vitalitet. Repertoiret af velkendt europæisk musik kombineres med mindre kendte værker af skandinavisk oprindelse og nykomponeret musik. 

Concerto Copenhagen har gennem samarbejdet med sin kunstneriske leder gennem mere end 20 år, Lars Ulrik Mortensen, udviklet sig til Skandinaviens førende barokorkester, og har har flere gange optrådt i Aalborg Kammermusikforening.

Denne aften i Musikkens Hus kan du glæde dig til et yderst populært Vivaldi-program, der bl.a. omfatter et af det klassiske repertoires mest kendte og elskede værker, ’De fire årstider’, med ensemblets svenske koncertmester, Fredrik From, som solist. 

From er uddannet ved Musikhögskolan i Göteborg samt på Royal College of Music i London, og med soloturnéer over det meste af verden regnes han for Nordens førende barokviolinist. 

Ensemblet optræder ved denne koncert uden dirigent, sådan som det oftest var tilfældet ved baroktidens koncerter.

Program
Antonio Vivaldi: La Senna festeggiante, Sinfonia, RV 693
Antonio Vivaldi: Koncert for Violin 'La primavera', RV 269 ; Op.8 Nr.1
Antonio Vivaldi: Koncert for Strygere i D minor 'Madrigalesco', RV 129
Antonio Vivaldi: Koncert for Violin 'L'estate', RV 315 ; Op.8 Nr.2
Antonio Vivaldi: Concerto for Violin 'L'autumno', RV 293 ; Op.8 Nr.3
Antonio Vivaldi: L’Olimpiade, Sinfonia, RV 725
Antonio Vivaldi: Koncert for Violin 'L'inverno', RV 297 ; Op.8 Nr.4

Musikkens Kammerklub
Koncerten er en del af Musikkens Kammerklub. Meld dig ind i Musikkens Kammerklub, og få adgang til seks koncerter med 40% rabat. Det er dog ikke nødvendigt at være medlem for at købe billet til koncerten med Concerto Copenhagen.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.