Cirkelines Museskole

Det bliver ren nostalgi i Musikkens Hus, når vi får besøg af den karakteristiske pige med det strittende sorte hår, den røde sortprikkede kjole, de bare fødder og hendes musevenner, Ingolf og Frederik. Giv dine børn eller børnebørn en lærerig og underholdende oplevelse med denne magiske teaterforestilling.

MH 1920X870 Musseskolen
Se spilletider
DKK 100 - 150
Afholdt

I denne morsomme og fantasifyldte teaterforestilling om ’Cirkelines museskole’ skal Ingolf og Frederik lære bogstaverne at kende, så derfor har Cirkeline lavet en skole. Hun lærer musene om alfabetet og bogstaverne, hvordan de ser ud, hvilke lyde de siger, og hvad der rimer på dem. Undervisningen foregår både indenfor og ude i haven.

Det er en teaterforestilling, som ikke kun gør publikum til tilskuer, men også lader børnene blandt publikum være aktive deltagere. Musene og publikum bliver præsenteret for forskellige bogstaver, og hvad der starter med de forskellige bogstaver.

Stilen i denne forestilling er, som vi kender den fra tegnefilmene, fyldt med sprudlende humor ledsaget af Hans-Henrik Leys dejlige og iørefaldende musik. Med denne forestilling har Hanne Hastrup skabt endnu en lille perle inden for sit specielle univers. Cirkeline-figuren er mere populær end nogensinde og henvender sig efterhånden til hele tre generationer af danskere, fra de yngste til de ældste.

Information til billethavere
Alle vores gæster skal føle sig trygge, når de besøger Musikkens Hus, og ved alle arrangementer følger vi naturligvis myndighedernes aktuelle retningslinjer - herunder afstandskravene.

For at holde ekstra god afstand er arrangementet med Cirkelines Musseskole opdelt i to.

Nogle billethavere har fået direkte besked og vil modtage nye billetter fra Ticketmaster til arrangementet kl. 12:00. Er du i tvivl om, hvordan du skal forholde dig, kan du læse mere her.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.