Cæcilie Norby & Chris Minh Doky

Glæd dig til en aften i jazzmusikkens tegn, når facetternes dronning Cæcilie Norby og verdensberømte jazzbassist Chris Minh Doky på skift går på scenen til en fantastisk dobbeltkoncert.

MH 1920X1080 (1)
Se spilletider
DKK 320
Afholdt

Cæcilie Norby har haft en imponerende karriere, som kun få herhjemme har formået at gøre hende efter. Efter hendes alsidige og imponerende medvirken i sidste års udgave af ’Toppen af Poppen’ er Cæcilie Norby nu tilbage med et repertoire, der ligger vægt på hendes pop- og soulsider krydret med jazz og rock.

Chris Minh Doky er en verdensberømt bassist og komponist, som længe har arbejdet med kirken, de danske salmer og den danske sangtradition. Chris Minh Doky har blandt andet komponeret en højmesse til Københavns Domkirke, indspillet CD’en ”Danske Salmer” med kendte danske sangere, været solist i Københavns Drengekor og meget mere.

Publikum kan glæde sig til en storslået dobbeltkoncert på Musikkens Plads, hvor facetternes dronning vil tage salen med på en musikalsk rejse gennem sit imponerende bagkatalog, og Chris Minh Doky vil imponere med sin unikke og alsidige lyd.

Få den fulde oplevelse
Er du klar til en hel dag i jazzmusikkens tegn? Kl. 14.30 starter nemlig dagens første jazzarrangement, som byder på en dobbeltkoncert med jazzduoen Svaneborg Kardyb og den amerikanske vokalist Ari Jaye Alexander i selskab med Cecil Alexander.

Ønsker du også at opleve den, kan du til en særlig pakkepris få den fulde oplevelse.

Vi henviser venligst til de gældende retningslinjer for udendørsarrangementer, som naturligvis overholdes.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.