Barselona & Moi Caprice

Glæd dig til en medrivende musikoplevelse, når Barselona og Moi Caprice på skift går på scenen ved denne dobbelte sommerkoncert på Musikkens Plads.

MH Barselona&Moicaprice 1960X1250
Se spilletider
DKK 275
Afholdt

Barselona
Har i løbet af de seneste år taget Danmark med storm. Med udsolgte koncerter i hele landet, nomineringer til P3 Guld, Carl Prisen, Gaffa Awards samt Steppeulven og optrædener på bl.a. Roskilde Festival, Heartland og Smukfest har de slået deres navn fast som et af de absolut stærkeste nye navne herhjemme.

Barselonas rejse kulminerede i september 2020 med udgivelsen af deres seneste album, ’1 Dag Er Vi 1 Minde’. Med albummet bekræfter Rud Aslak og Rasmus Theodor, at de besidder en ekstraordinær trang til konstant at forfine og ikke mindst udfordre sig selv og hinanden. Det gør de endnu en gang med 2021-udgivelsen ’Stå Op Gå Ned’ sammen med rapperen ArtigeArdit, der gik direkte ind på hitlisterne og var Ugens Uundgåelig på P3.

Barselona kommer med en rockkoncert der indeholder det hele og omfavner alle.

Moi Caprice
Var blandt den danske rockscenes mest toneangivende og anmelderroste bands i 00’erne. Bandets fire album kastede en række radiohits af sig, heriblandt tre Ugens Uundgåelige på P3 samt en række førstepladser på det hedengangne Elektriske Barometer. De turnerede i store dele af verden og optrådte blandt andet to gange på Roskilde Festival. De har også flere gange været nomineret til Danish Music Awards og modtog i 2007 en Steppeulv som Årets Gruppe.

Moi Caprice anno 2021 er tæt på original besætning: Michael Møller (vokal og synths), Casper Henning Hansen (trommer) og David Brunsgaard (guitar). Bandets oprindelige bassist, Jakob Millung, er nu bosat i Colombia og erstattes af Fridolin Nordsø, som producerede bandets andet album, ’You Can’t Say No Forever’. Desuden er Jakob Funch, som var guitarist på bandets sidste turnéer, blevet indlemmet som fast medlem af bandet.

Glæd dig til at opleve bandet ved denne unikke dobbeltkoncert, hvor Barselona og Moi Caprice på skift går på scenen under åben himmel.

Vi henviser venligst til de gældende retningslinjer for udendørsarrangementer, som naturligvis overholdes.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.