Annika Aakjær & Malte Ebert

Det bliver i humoren og musikalitetens tegn, når Annika Aakjær og Malte Ebert spiller en dobbelt sommerkoncert på Musikkens Plads.

MH Annikamalte
Se spilletider
DKK 380
Afholdt

Annika Aakjær
Har altid haft en særegen evne til at bevæge publikum med sin stemme og sine tekster – og ikke mindst at få folk til at grine af sine vittige betragtninger fra eget liv. Det får vi endnu en gang fornøjelsen af, når Annika indtager Musikkens Plads ved denne unikke dobbeltkoncert.

Hun har udgivet tre album og har medvirket i teatersucceserne ‘Come Together’ og ‘Oliver med et tvist’. Derudover har Annika været med i filmen ‘Dirch’, DR’s julekalender ‘Julestjerner' og ikke mindst TV 2's ’Toppen af Poppen’ ad to omgange.

Malte Ebert
Udgav de første to singler i eget navn i sensommeren 2018: ’Rather Be’ og ’All The Time’, som fik flotte modtagelser i både ind- og udland. Siden tog Malte i studiet med fornyet energi, og ét af resultaterne var tredje soloudspil ’Loyal’, som bliver i poppens univers, men i en mere nedtonet og simpel indpakning med den stærke vokal i fokus.

Du kan derfor glæde dig til både et væld af hits og ny musik, når Annika Aakjær og Malte Ebert gæster Musikkens Plads med denne udendørs dobbeltkoncert i humoren og musikalitetens tegn.

Vi henviser venligst til de gældende retningslinjer for udendørsarrangementer, som naturligvis overholdes.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.