Anne Linnet, Aura & Fenja

Tre stærke kvinder indtager scenen ved denne unikke sommerkoncert på Musikkens Plads. Glæd dig til at opleve Anne Linnet, Aura og Fenja.

MH Anneaurafenja (1)
Se spilletider
DKK 380
Afholdt

Anne Linnet
Er en af dansk rockmusiks mest betydningsfulde og initiativrige musikere, der siden 1970’erne har udgivet adskillige soloalbum med ikoniske numre. Anne Linnet har opnået anerkendelse for sine ærlige og ofte politiske tekster samt sine eksperimenterende musikgenrer, som også ved denne unikke sommerkoncert vil bevæge publikum på Musikkens Plads.

Aura
Er gået i spidsen for en ny generations lyd af stærke kvinder i popmusik. Inspireret af countrymusikkens rødder er Auras musik drevet af storytelling og en lyst til at dele ud af private kærlighedshistorier. Sange, som fortæller historien om kærlighedssorger og om håb og styrke. Auras urkraft og unikke lydbillede har flere gange tryllebundet publikum i Musikkens Hus, og også ved denne sommerkoncert kan du glæde dig til opløftende pophits skrevet til alle dem, der har fået deres hjerter knust.

Fenja
Er ærlig, dansksproget popmusik med melodier i et elektro-akustisk univers. Bag Fenja står 23-årige Freja, der skriver sange om livets rødder og rodløshed. Sangene skabes og udfoldes i samarbejde med producer Mikkel Damgaard og cellist m.m. Line Felding. Sammen har de skabt et minimalistisk, men alligevel stort og særpræget univers omkring Frejas poetiske tekster, som er klar til at se dagens lys ved denne udendørs trippelkoncert.

Vi henviser venligst til de gældende retningslinjer for udendørsarrangementer, som naturligvis overholdes.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.