Anette Prehn

Nu har du muligheden for at opleve Anette Prehn til et af hendes få offentlige foredrag, når hun gæster Musikkens Hus i Aalborg.

Mh Anetteprehn 1920X870
Se spilletider
DKK 289 - 339
Afholdt

Om foredraget
Oplever du også, at dit barn går i baglås og synes, at læringsrejsen er svær? Savner du inspiration til at styrke dit barns livsmod og indre ro?

Noget af det kærligste, du kan gøre overfor dit barn, er at forstå, hvad der foregår i barnets hjerne. Derfor er vi glade for at kunne byde velkommen til en inspirerende aften i selskab med kvinden bag bestseller-bogserien 'Hjernesmart', Anette Prehn.

Vores adfærd skaber ringe i vandet
Alt hvad vores børn gør i hverdagen, og ikke mindst hvad de ikke længere gør, har betydning for opvæksten. Vores ubevidste valg og vaner har konsekvenser for vores børn og unges forudsætninger for livsmestring, læring og indre ro. Derfor er det vigtigt at kunne spotte de usynlige ringe i vandet, som vores adfærd skaber. Og det starter med en forståelse af hjernens spilleregler.

Om Anette Prehn
Anette Prehn er sociolog, videnskabsformidler, foredragsholder og forfatter til syv bøger og syv minibøger om hjernens spilleregler og disses betydning for socialt samspil og mental sundhed. Anette Prehns mission er "forskning til folket". Hun er kendt som en fantastisk formidler, der formår at gøre tungt stof øjenåbnende, brugbart og underholdende. 

På aftenen har du mulighed for at købe Anette Prehns nyeste bog Afledte effekter til halv pris.

Foredraget er både relevant for forældre og fagpersoner, der arbejder med børn og unge.

Vi glæder os til en inspirerende aften!

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.