Abrahamsen & Mendelsohn

Med 1. gæstedirigent Michael Schønwandt i spidsen for Aalborg Symfoniorkester afrun­des sæsonen med Mendelssohns skønne og velkendte toner fra musikken til Shakespeares skuespil En Skærsommernatsdrøm

Abrahamsen Aso Mh 1920X870px 1
Se spilletider
DKK 205 - 275
Afholdt

Aflyst
Det er med stor beklagelse, vi må meddele, at koncerten desværre er aflyst. Det sker som følge af myndighedernes forlængede restriktioner. Alle billethavere er blevet kontaktet direkte på mail med information om refundering.

Vi beklager den skuffelse, som aflysningen og vores midlertidige lukning medfører, men det vigtigste er naturligvis, at vi lytter til myndighederne og passer godt på hinanden.

Du kan læse mere om ændringer i forbindelse med COVID-19 her.

Tusind tak for din forståelse og på gensyn.

Om koncerten
Abrahamsens værk Let me tell you blev kom­poneret til Berlinerfilharmonikerne og stjer­nesopranen Barbara Hannigan i 2012-13 og har siden uropførelsen begejstret både publi­kum og anmeldere over hele verden. Barbara Hannigan har haft eneret på at opføre værket, men nu har den danske sopran Sofie Elkjær Jensen for første gang fået æren at opføre det­te spændende værk.

Med 1. gæstedirigent Michael Schønwandt i spidsen for Aalborg Symfoniorkester afrun­des sæsonen med Mendelssohns skønne og velkendte toner fra musikken til Shakespeares skuespil En Skærsommernatsdrøm. Den fol­kekære skuespiller Søren Sætter-Lassen, oplæser virtuost flere roller fra skuespillet.

Program
Hans Abrahamsen: Let me tell you
Mendelssohn: En skærsommernatsdrøm

Koncertintroduktion kl. 18.30 med Rolf Ruggaard

Koncertpakke - Spar 25%
Sammensæt din egen koncertpakke bestående af 5 koncerter og spar hele 25% på billetprisen. Du kan vælge blandt 15 symfoniske koncerter med Aalborg Symfoniorkester. 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.