USA's Historie

The Big Sound
usashistorie_1920x870.jpg
01. oktober 2020 kl. 19:30
Dkk. (1) 275,- (2) 230,- (3) 205,- inkl. billetgebyr Varighed: Ca. 90 minutter inkl. pause Vi har reserveret et tomt sæde mellem alle gæster, men det er selvfølgelig tilladt at rykke sammen med de personer, som man følges med til koncerten

Vigtig information

Planen var, at den tidligere USA ambassadør Rufus Gifford skulle medvirke i denne koncert. Rufus Gifford har imidlertid fået en toppost i Joe Bidens kampagnestab, og spiller en central rolle i det amerikanske præsidentvalg - derfor kan han ikke medvirke i koncerten.

Aalborg Symfoniorkester ønsker Rufus Gifford stort tillykke med posten. 

Du kan i stedet glæde dig til at opleve den amerikanske sopran Julia Bullock i Samuel Barbers Knoxville: Summer of 1915. Værket erstatter Coplands Lincoln Portrait, der oprindeligt var annonceret. Den 33-årige sopran Julia Bullock spås en stor karriere, og vi glæder os til at præsentere stjernesopranen for vores publikum. 
 
Inden koncerten kan du også deltage i koncertintroduktion ved musikhistoriker Jan Mygind. Han vil sammen med orkestrets amerikanskfødte musiker, Mark Cherry, give et spændende indblik i historien, aftenens musikværker og komponister. Koncertintroduktionen finder sted i Intimsalen kl. 18.30. Der er fri entré til koncertintroduktionen, så længe der er ledige pladser. 

Alle billethavere har fået besked om ændringerne via mail. Vi sætter stor pris på den enorme forståelse, som vi mødes af hos jer gæster. Tusind tak for det og på gensyn.

Tag trygt til koncert

Ved alle arrangementer følger vi myndighedernes aktuelle retningslinjer, og som billethaver vil du modtage en mail med praktisk information, inden du møder op i Musikkens Hus.

Der er nemlig ikke noget, som er vigtigere for os, end at alle vores gæster får en god og tryg oplevelse i huset.

Skulle det ske, at koncerten må udsættes, ændres eller i yderste konsekvens aflyses, kan du naturligvis få dine billetter refunderet. Læs mere her.

Om koncerten

Som optakt til det forestående præsidentvalg i USA har vi dedikeret en koncert til musik, som enten har amerikansk oprindelse eller en tæt tilknytning til landet. Det bliver en aften med masser af stor lyd og rytmisk leg. 

Program

Copland: Fanfare for the Common Man 
Adams: Short Ride in a Fast Machine 
Barber: Knoxville: Summer of 1915, op. 24 
Rachmaninov: Symfoni nr. 2 

Koncertintroduktion kl. 18.30 med Jan Mygind.

Medvirkende

Dirigent: Christian Reif 
Solist: Julia Bullock, sopran
Arrangør: Aalborg Symfoniorkester 

Koncertpakke - spar 25%

Sammensæt din egen koncertpakke bestående af 5 koncerter og spar hele 25% på billetprisen. Du kan vælge blandt 15 symfoniske koncerter med Aalborg Symfoniorkester. 

Køb din koncertpakke her.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.