Tag med Jonny Hefty til klassisk koncert

Hvor mange fordomme om klassisk musik kan du egentlig komme på..? Sikkert mange, og klassisk musik er i hvert fald ikke noget for dig, vel…? Og det er heller ikke noget for den aalborgensiske rapper Jonny Hefty – eller jo, det er faktisk lige, hvad det er!
cottis_hefty.jpg
17. januar 2020 kl. 20:00
Dkk. 75,- inkl. billetgebyr

Hvis du – lige som Jonny Hefty – tænker, at klassisk musik kun er for støvede, gamle, akademikere – og dermed ikke dig, har du nu chancen for at be- eller afkræfte dén fordom.

Aalborg Symfoniorkester har nemlig inviteret Jonny Hefty til klassisk koncert og til en snak om livet som musiker. Og tænk, Jonny Hefty er faktisk ret vild med klassisk musik. Men det er du ikke. Og det ved du, fordi, ja, det ved du bare.. fordi.. eller, hvorfor..?

Når du sidder side om side med Jonny Hefty i en flot og pompøs koncertsal foran et helt symfoniorkester, og dirigenten sætter ord på, præcis hvad det er, musikerne fortæller med den musik, de spiller – som jo lyder flot og storartet, men som ikke just er en actionfilm med Van Damme, Norris eller Stallone i hovedrollen, kunne det alligevel være, du opdagede, at klassisk musik også kan noget..

The real deal

Når vi nu har fået dig overbevist om, at du skal springe ud i det klassiske univers, så vil vi også give dig ”en rigtig klassisk koncert”. Derfor skal du høre den sovjetiske Sjostakovitj, den betydeligste komponist i generationen efter Den Russiske Revolution.

Under koncerten bliver du guidet af den formidable dirigent og formidler Jessica Cottis, der blandt andet optræder på BBC. Cottis er internationalt anerkendt for sit intellekt, sin musikalitet, engagement og artikulering.

Koncerten er dog ikke så lang som sædvanligt, idet der venter dig 2 x 20 min, så du kan hvile ørene og gøre klar til endnu flere indtryk.

Happy hour i baren bagefter og Talk

Når du er nyudklækket klassisk koncertgænger, fejrer vi det i baren med ”2 for 1” – så husk at gemme din billet – den er øl værd!

Mens du slukker tørsten, kan du høre Jonny Hefty tale med musikerne – måske stiller han de samme spørgsmål, du sidder og brænder inde med.

program

Kl. 19.30 Pretalk: ”Livet som musiker”, Øvre foyer
Kl. 20.00 Koncert med Aalborg Symfoniorkester, Sjostakovitj, Symfoni nr. 9, Koncertsalen
Kl. 21.00 Talk & Lounge med Jonny Hefty efter koncerten, Øvre foyer

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.