Søren Huss, HUSH & Pernille Rosendahl

Vi har savnet vores gæster. Det er derfor med stor glæde, at vi nu igen slår dørene op til Musikkens Hus. Den 25. juni inviterer vi nemlig til et brag af en koncert, når stjernerne Søren Huss, HUSH og Pernille Rosendahl går på scenen i vores smukke Koncertsal.
husshushrosendahl10.jpg
25. juni 2020 kl. 20:30
Dkk. 480,- inkl. billetgebyr Varighed: Ca. 1 x 90 minutter Der vil være reserveret et tomt sæde mellem alle gæster, men det er tilladt at rykke sammen med de personer, som man følges med til koncerten

Søren Huss

Når man lytter til Søren Huss’ dragende fortællinger på plade, så længes man næsten efter også at høre numrene udfolde sig live. Derfor er det nærværende og smukke oplevelser, der møder Søren Huss’ dedikerede publikum i live-regi, så der er med andre ord noget på spil, når han vækker sit bagkatalog til live og indrammer den dansksprogede sangskrivertradition med sin unikke lyd og helt personlige udtryk.

I dag har frontfiguren Søren Huss udgivet fire studiealbums under eget navn – senest i 2019, hvor han udgav det anmelderroste album ’Sort Og Hvid Til Evig Tid’.  Med sit omfattende og hit-spækkede katalog har Huss indtaget sin retmæssige plads blandt landets mest eftertragtede artister, når han drager ud på sine Danmarksturnéer, hvor billetterne altid rives væk. 

HUSH

HUSH er et band, som i dén grad skal opleves live. Det er efterhånden en velkendt sandhed for duoens trofaste fans. Duoen bestående af forsanger Dorthe Gerlach og guitarist Michael Hartmann brød igennem i 2004 med debutalbummet ’A Lifetime’ og skabte med ét deres helt eget ståsted på den danske musikscene. Med over 100.00 solgte album er de en af Danmarks største succeser inden for genren folk/countrypop/americana.

Gennem årene har HUSH turneret flittigt og i forskellige konstellationer afsøgt grænserne i deres nordiske americana-univers. Live leverer HUSH som altid en helt særlig og stemningsfuld oplevelse med Gerlachs smukke og karismatiske stemme i front.

Pernille Rosendahl

Det høres og ses, når Pernille Rosendahl står i rampelyset. Hun er tilpas sofistikeret og smukt skrøbelig – karaktertræk, der kendetegner hendes solonumre, nyfortolkninger af Swan Lee, The Storm og sange fra ’Toppen af Poppen’.

I dag er Pernille Rosendahl en af de mest dragende vokalister og erfarne sangskrivere, danskerne har lært at kende, siden hun i starten af årtusindeskiftet med indiepop-orkesteret Swan Lee satte sig solidt på popmusikken herhjemme. 

Corona-tiltag

Begrænset antal pladser:
Koncerten bliver afholdt i Koncertsalen, hvor der normalt er plads til 1.300 siddende publikummer, men til denne eksklusive trippelkoncert bliver der et maksimum på 400 gæster. Der vil i billetsalget være reserveret et tomt sæde mellem alle gæster. Har man i forvejen tæt kontakt til hinanden, er det muligt at rykke tættere sammen, så længe gældende retningslinjer og anvisninger følges.

Gå direkte til din plads i salen:
For at undgå at vi står for tæt i foyeren, vil vores dygtige eventpersonale møde dig ved hovedindgangen og hjælpe dig direkte til din plads i salen. Koncerten vil af samme årsag være uden pause.

Garderoben er lukket:
Da det er sommer, opfordrer vi til, at du kun medbringer en let jakke. Garderoben vil være lukket i forbindelse med koncerten. 

Begrænset adgang til toilet:
Der må højeste være 20 personer ved vores toiletområde ad gangen. Derfor vil der være begrænset adgang, men du kan selvfølgelig henvende dig til vores personale, hvis du har brug for at benytte et toilet.

Gratis vand:
Baren vil være lukket denne dag for at undgå kødannelse, men vi stiller en gratis vand på hvert sæde i salen.    

Op til koncerten vil koncertgæster modtage en infomail med de endelige retningslinjer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen tilbage i Musikkens Hus. Vi overholder selvfølgelig alle Sundhedsstyrelsens retningslinjer og gør alt, hvad vi kan for at give dig og vores andre gæster en god og tryg oplevelse.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.