Sommerklassisk

sommerklassisk_musikkenshus_1920x870.jpg
07. august 2020 kl. 19:30
DKK. 120,- inkl. billetgebyr Varighed: Ca. 1 x 70 minutter Der vil være reserveret et tomt sæde mellem alle gæster, men det er tilladt at rykke sammen med de personer, som man følges med til koncerten

Om koncerten

Dirigenten Christian Øland slår de allerførste toner an efter en lang periode med stilhed i koncertsalen, og nu glæder vi os til igen at byde publikum indenfor. Vi har sammensat et program med lyse og livsbekræftende toner, der både er for dig, der glæder dig til et genhør med Aalborg Symfoniorkester og for dig, der måske skal til en klassisk koncert for første gang. 

Program

Vi skal bl.a. lytte til Mozarts 3. hornkoncert med Aalborg Symfoniorkesters solohornist Erik Sandberg og Thorvald Hansens sonate med solotrompetist Camilla Simensen. 

Corona-tiltag

Begrænset antal pladser:
Koncerten bliver afholdt i Koncertsalen, hvor der normalt er plads til 1.300 siddende publikummer. Bemærk at der pga. fortsat gældende restriktioner kun vil være plads til 400 publikummer. Der vil i billetsalget være reserveret et tomt sæde mellem alle gæster. Har man i forvejen tæt kontakt til hinanden, er det muligt at rykke tættere sammen, så længe gældende retningslinjer og anvisninger følges.

Vi glæder os til at byde dig velkommen tilbage i Musikkens Hus. Vi overholder selvfølgelig alle Sundhedsstyrelsens retningslinjer og gør alt, hvad vi kan for at give dig og vores andre gæster en god og tryg oplevelse.

Medvirkende

Dirigent: Christian Øland
Arrangør: Aalborg Symfoniorkester

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.