Sanne Salomonsen

Nu får du mulighed for at opleve hele Danmarks Rockmama, Sanne Salomonsen, fremføre en række af sine største hits ved en akustisk intimkoncert i Musikkens Hus i Aalborg.
mh_sanne.jpg
14. februar 2020 kl. 20:00
Dkk. 380,- inkl. gebyr Varighed: Ca. 2x40 minutter

I vinteren 2019 var Sanne Salomonsen på akustisk tour. Med sig havde hun musikerne Annika Askman, Victor Ray Salomonsen Ronander og Mads Løkkegaard. Touren var en kæmpe succes med et stort entusiastisk publikum og en yderst veloplagt Sanne Salomonsen. Ovenpå sommerens veloverståede tour med de to veninder Anne og Lis er Sanne nu igen klar til at drage ud på landevejene med sin nye tour - ’Akustisk Live - Part 2’. 

Når Sanne går på scenen i Musikkens Hus, bliver det med en blandet setliste bestående af store Salomonsen-hits, sange hun ikke har spillet i mange år og måske endda en sang eller to, som hun aldrig har spillet live før. Mellem sangene bliver det hele krydret med små anekdoter fra Sannes liv og karriere. Glæd dig til en intim koncert, hvor du får mulighed for at komme helt tæt på én af Danmarks allerstørste stemmer.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.