Rosa fra Rouladegade

Tag dit sovedyr under armen, når Rosa fra Rouladegade sætter strøm til piskeriset og pisker den fedeste stemning op i Musikkens Hus!
mh_rosafrarouladegade_1920x870px.png (1)
20. september 2020 kl. 13:30
Dkk. 150,- inkl. billetgebyr Varighed: Ca. 1x45 minutter

VIGTIG INFORMATION

For at holde ekstra god afstand mellem vores gæster afholder vi to koncerter med Rosa fra Rouladegade fremfor én.

Billethavere, som er blevet flyttet fra koncerten kl. 11 til denne koncert kl. 13.30, har fået direkte besked på mail eller telefon og vil modtage nye billetter.

Vi beklager de gener, som flytningen måtte medføre, men det vigtigste er naturligvis, at vi lytter til myndighederne og passer godt på hinanden.

Er du i tvivl om, hvordan du skal forholde dig, er du altid velkommen til at kontakte vores Billetkontor på info@musikkenshus.dk eller tlf. 60 20 3000.

Tusind tak for din forståelse.

Om koncerten

Godt hjulpet af Børnejazzmusikerne Palle og Sille samt en liter økologisk fløde vil trioen forsøde tilværelsen for både børn, voksne og sovedyr med musik fra Rouladegade, Byttebiksen, Sovedyr på Eventyr, Cirkus Summarum og Rosas øvrige Ramasjang hits. 

Så væk din yndlingsbamse og kom og kagerock og rul, og HUSK DIT SOVEDYR! 

Du kender Rosa fra bl.a.: Rosa fra Rouladegade, Sovedyr på eventyr, Byttebiksen i Ramasjang, Cirkus Summarum m.m.

Med sig har Rosa:
Sille Grønberg på guitar og kor
Palle Windfeldt på guitar og kor

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.