Rigoletto

aso_mh_1920x870px_26.jpg
13. november 2020 kl. 19:30
DKK (1) 430,- (2) 380,- (3) 325,- inkl. gebyr. Varighed: Ca. 2 timer og 30 minutter inkl. pause Vi har reserveret et tomt sæde mellem alle gæster, men det er tilladt at rykke sammen med de personer, som du følges med.

INFORMATION TIL KONCERTGÆSTER

For at holde ekstra god afstand er alle gæster blevet omplaceret i salen og vil hurtigst muligt få tilsendt nye billetter via e-mail fra Ticketmaster.

Vi vil i den forbindelse gerne takke for jeres enorme forståelse i denne helt ekstraordinære tid.

Er du i tvivl om, hvordan du skal forholde dig, er du altid velkommen til at kontakte vores Billetkontor på info@musikkenshus.dk eller tlf. 60 20 30 00.

Du kan også læse mere om ændringer i forbindelse med corona/COVID-19 her.

Om koncerten

Giuseppe Verdi har forvandlet Victor Hugos skuespil Le roi s’amuse til en af de mest spændende historier i operahistorien. Operaen er en mørk og knivskarp kri­mi, der udspiller sig i Mantova i Lombardiet i det 16. århundrede i en verden befolket af gangstere, skø­ger og en vanskabt hofnar, som forgæves forsøger at redde sin eneste datter fra en fordærvet verden. Melodierne i Rigoletto er nogle af de mest kendte i musikhistorien. Verdi var da også så overbevist om, at han havde skrevet et mesterværk, at han afkræ­vede sine sangere fuldstændig tavshedspligt, men siden marts 1851 har melodierne fra Rigoletto lydt igen og igen verden rundt. 

Læs mere om RIGOLETTO samt koncertintroduktion

Operaen er på turné med Aalborg Symfoniorkester. 

Medvirkende

Dirigent: Christopher Lichtenstein
Den Jyske Opera

Information til nordjyske billethavere

Myndighederne har til og med 3. december lavet kommunale nedlukninger i Hjørring, Frederikshavn, Brønderslev, Jammerbugt, Thisted, Vesthimmerland og Læsø.

Bor du i én af disse kommuner, og har du billetter til dette arrangement, tilbyder vi derfor at refundere dine billetter. Klik her for at læse mere.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.