Quatuor Modigliani

Glæd dig til at opleve én af verdens mest efterspurgte strygekvartetter, når Quatuor Modigliani til februar gæster Musikkens Hus.
mh_quatuor-modigliani_1920x870px.png
25. februar 2020 kl. 19:30
Dkk. 200,- inkl. billetgebyr Koncerten er siddende

Quatuor Modigliani blev dannet i 2003 af fire unge studerende ved det parisiske Conservatoire National Supérieur de Musique. I dag optræder de jævnligt i de mest prestigebetonede koncertsale i verden. Wigmore Hall i London, Carnegie Hall i New York og Wiener Musikverein i Wien er blot et udpluk af de steder, som Quatuor Modigliani har besøgt, og nu er turen kommet til Musikkens Hus i Aalborg.

Hele otte albums har Quatuor Modigliani indspillet, og ligesom strygekvartetten gæster alle de store festivaler, er de nu også selv kunstneriske ledere af Rencontres Musicales d’Evian. Festivalen blev gjort navnkundig af dens tidligere leder, Mstislav Rostropovich, men har ligget stille i 13 år, indtil Quatuor Modigliani gav den nyt liv.

Kvartettens primarius, Amaury Coeytaux, har tidligere optrådt som solist med Aalborg Symfoniorkester. De øvrige medlemmer er violinisten Loïc Rio, bratschisten Laurent Marfaing og cellisten François Kieffer, som alle spiller på klassiske italienske instrumenter fra 1600- og 1700-tallet. 

Den perfekte balance og transparente spillestil samt det musikalske overblik, der karakteriserer kvartetten, placerer dette ensemble blandt den absolutte elite af klassiske strygekvartetter. 

Program

Kaija Saariaho: Terra Memoria
Ludwig van Beethoven: Strygekvartet i c mol, opus 18 nr. 4
Edvard Grieg: Strygekvartet nr. 1 i g mol, opus 27

Musikkens Kammerklub

Koncerten er en del af Musikkens Kammerklub, hvor du får 40% rabat på seks inkluderede koncerter samt en række andre fordele. 

Læs mere her. 

Kammer Musik Logo Tekst Ny Copy

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.