Promenadekoncert

aso_mh_1920x870px_24.jpg
27. august 2020 kl. 19:30
175,- inkl. billetgebyr Varighed: Ca. 1x70 minutter Der vil være reserveret et tomt sæde mellem alle gæster, men det er tilladt at rykke sammen med de personer, som man følges med til koncerten

Om koncerten

Traditionen tro åbner vi dørene for årets festlige promenadekoncert. Med pomp og pragt lægger vi op til en ny, forrygende sæ­son. Vi glæder os til at gense den energiske og sprudlende britisk/australske dirigent Jessica Cottis. Denne aften vil vi blandt an­det spille britiske sømandssange og vi skal alle vifte med vores forskellige nationaliteters flag til tonerne af Pomp and Circumstance.

Igen i år skal vi opleve vinderen af Det Jyske Musikkonservatoriums Solistkonkurrence 2020 - Jonathan Henneveld. 

På gensyn til en festlig og farverig aften.

Corona-tiltag

Begrænset antal pladser:
Koncerten bliver afholdt i Koncertsalen, hvor der normalt er plads til 1.300 siddende publikummer. Bemærk at der pga. fortsat gældende restriktioner kun vil være plads til 400 publikummer. Der vil i billetsalget være reserveret et tomt sæde mellem alle gæster. Har man i forvejen tæt kontakt til hinanden, er det muligt at rykke tættere sammen, så længe gældende retningslinjer og anvisninger følges.

Vi glæder os til at byde dig velkommen tilbage i Musikkens Hus. Vi overholder selvfølgelig alle Sundhedsstyrelsens retningslinjer og gør alt, hvad vi kan for at give dig og vores andre gæster en god og tryg oplevelse.

Medvirkende

Dirigent: Jessica Cottis
Arrangør: Aalborg Symfoniorkester 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.