Phlake

Drive In - Live i Aalborg arrangeres af Live Nation i samarbejde med Nibe Festival, Aalborg Karneval, Skråen, Aalborg Events, VisitAalborg, AKKC og Musikkens Hus.
phlake_driveinlive_fbevent.png
05. juni 2020 kl. 22:00
Dkk. 675,- inkl. billetgebyr Billetten gælder for 1 personbil med op til 5 personer Aalborg Lufthavn Parkering P3. Ny Lufthavnsvej 100, 9400 Nørresundby

Phlake tog den danske R&B-scene med storm i 2015 og fløj på rekordtid ind på de danske hitlister med lytterhits som 'Pregnant', 'Angel Zoo' og 'The Rascal'.

Nu indtager succesduoen Mads Bo og Jonathan Elkær snart scenen til Drive In - Live, hvor publikum kan glæde sig til at skråle med på de velkendte Phlake-hits og være de allerførste til at lytte med på uberørte sange fra deres spritnye album T.I.D.OY.S, som netop har fået 6 flotte stjerner af GAFFA.

Billetsalget begynder torsdag d. 21. maj kl. 12.

Om Drive In - Live

Arrangementerne er designet til at overholde alle officielle anbefalinger, så publikum trygt og roligt kan nyde de mange koncerter, comedyshows og familieoplevelser fra deres biler. Da Drive In - Live skal opleves fra egen bil, og med den anbefalede afstand, så vil publikum være placeret lidt længere væk fra scenen end ved en traditionel koncert. Derfor er scenen bygget ekstra høj, så udsynet bliver bedst muligt for alle, ligesom 3 storskærme vil gøre oplevelsen ekstra god. 

Praktisk Info

Læs mere på www.driveinlive.dk

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.