Peter Sommer

Med et nyt album og flotte anmeldelser i flightcasen gæster Peter Sommer & Tiggerne Musikkens Hus i Aalborg, hvor publikum kan se frem til at opleve det populære band nå nye højder.
mh_petersommer_1920x870.png
30. oktober 2020 kl. 20:00
Dkk. (1) 355,- (2) 300,- inkl. billetgebyr Varighed: Ca. 75 minutter. Vi har reserveret et tomt sæde mellem alle gæster, men det er selvfølgelig tilladt at rykke sammen med de personer, som man følges med til koncerten

INFORMATION TIL KONCERTGÆSTER

For at holde ekstra god afstand er alle gæster blevet omplaceret i salen og vil hurtigst muligt få tilsendt nye billetter via e-mail fra Ticketmaster.

Vi vil i den forbindelse gerne takke for jeres enorme forståelse i denne helt ekstraordinære tid.

Er du i tvivl om, hvordan du skal forholde dig, er du altid velkommen til at kontakte vores Billetkontor på info@musikkenshus.dk eller tlf. 60 20 30 00.

Du kan også læse mere om ændringer i forbindelse med corona/COVID-19 her.

Om koncerten

Kun to år efter det såvel kunstnerisk som kommercielt succesfulde ’Elskede at Drømme, Drømmer om at Elske’-album, er Peter Sommer med drømmebandet Tiggerne tilbage i fuld vigør med albummet ’Stærk Strøm Hen Over Ujævn Bund’. I den forbindelse tager de på turné i efteråret 2020. 

”Stemningen har simpelthen aldrig været bedre, lettere og stærkere i det her efterhånden ældre orkester. Ambitionerne, scenerne og sangene vokser stadig her på 15. år.” udtaler Peter Sommer om arbejdet med Tiggerne og det nye album. Det kan også mærkes på publikum og anmeldere.

’Stærk Strøm Hen Over Ujævn Bund’ har nemlig modtaget en lang række flotte roser fra toneangivende medier og aviser:

”Det er så godt, at det kilder i maven” - Jyllands Posten, 5 stjerner
”Han skaber sit eget billedsprog” - Nordjyske, 5 stjerner
”Tiggerne spiller mere kontant og ramsaltet end længe hørt” - Gaffa, 5 stjerner
”Halvdelen af sangene griber mig fast om hjertet. Den anden halvdel sparker mig i det mindste i røven” - Politiken, 4 hjerter
”…et af de særlige dyr, der lever i sprækkerne mellem håndboldhallen og antikvariatet” - Weekendavisen

Peter Sommer & Tiggerne er på toppen efter et par travle år, hvor der på livefronten er blevet fulgt op på albumsuccesen ’Elskede at Drømme, Drømmer om at Elske’, som høstede flere priser, airplay og anmelderroste koncerter. Peter Sommer & Tiggerne vender nu tilbage til de store spillesteder og koncerthuse med koncerter, der kigger fremad med et nyt album i bagagen og udvalgte sange fra det store bagkatalog.

Peter Sommer fortæller om det nye album: ”Når man vælger at gå med det der berømte flow, opleves det netop som en stærk strøm hen over ujævn bund. Fart på, alt kan ske. Som i en drøm, der blev til et album! Drømmen vi elskede at drømme på sidste album, er egentligt fuldstændig intakt her på Stærk Strøm Hen Over Ujævn Bund: et hak længere ind mod ens kerne, et hak længere ud mod alle de andre.”

Glæd dig til at opleve Peter Sommer & Tiggerne den 30. oktober i Musikkens Hus. 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.