Palle Mikkelborg

Oplev den ikoniske jazztrompetist Palle Mikkelborg indtage hovedrollen sammen med hele to orkestre, nemlig bigbandet Blood Sweat Drum + Bass og Randers Kammerorkester i ny melodiøs opsætning i Musikkens Hus
mh_1920x870px.png (6)
22. februar 2020 kl. 20:00
Dkk. 200,- Inkl. billetgebyr Varighed: Ca. 1x70 minutter Nummererede siddepladser

Trompetisten Palle Mikkelborg indtager hovedrollen i et nyt værk komponeret for to orkestre af Jens Christian “Chappe” Jensen. Sammen med Mikkelborg og sangeren Turid Guldin mødes Randers Kammerorkester og bigbandet Blood Sweat Drum + Bass på scenen. Oplev hvordan nye sammenhænge opstår, når de akustiske instrumenter og en fin elektronisk klangverden møder hinanden.

Om Palle Mikkelborg

Mikkelborg har siden slutningen af 1960erne udfordret de musikalske konventioner med sit personlige trompetspil, sine ambitiøse orkestre og sine kompositoriske crossover-projekter. Han opfatter musikken, det filosofiske og det spirituelle som én og samme sag. Det kommer til udtryk i en spillestil, der på samme tid er lyrisk og dramatisk, og hvor inspirationen kommer fra både jazzen, den klassiske musik og østens tankeverden. 

Om Blood, Sweat, Drum + Bass

Big bandet har sit afsæt i Det Jyske Musikkonservatorium og dirigeres af konservatoriets docent, Jens Chr. "Chappe" Jensen. Orkesteret har, under "Chappes" ledelse, udgivet flere dybt fascinerende og originale værker i det sidste tiår.

Om Randers Kammerorkester

Randers Kammerorkester er Danmarks eneste permanente professionelle kammerorkester. Randers Kammerorkester blev grundlagt i 1945. Orkesteret  har blandt andet eksperimenteret med koncertformen ved at sætte musikken i relief til kunstarter som billedkunst, dans og litteratur, og forsøgt at krydse grænserne mellem de musikalske genrer. 

Medvirkende:

Palle Mikkelborg, trompet
Turid Guldin, vokal
Jens Christian "Chappe" Jensen, dirigent
Blood, Sweat, Drum + Bass
Randers Kammerorkester

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.