Nikolaj Kirk

Du kender Nikolaj Kirk fra Nak & Æd, hvor han sammen med sin tro følgesvend Jørgen Skouboe Møller afprøver spejderfærdigheder, jagt og kogekunst. Du har nu en sjælden mulighed for at opleve Nikolaj for fuld udblæsning og komme bag om scenerne du kender fra TV.
nikolajkirk_1920x870.jpg
20. oktober 2020 kl. 19:00
Dkk. (1) 339,- (2) 289,- inkl. billetgebyr Varighed: Ca. 1 x 90 minutter NB: Du kan ikke bruge gavekort til Musikkens Hus, da Tikko er arrangør.

Foredraget er flyttet til Koncertsalen

For at holde ekstra god afstand er foredraget med Nikolaj Kirk flyttet fra Intimsalen til Koncertsalen. Alle billethavere har modtaget en mail fra Tikko med nærmere information.

Tusind tak for jeres forståelse. Vi glæder os meget til at byde jer velkommen.

Om foredraget

En aften med Nikolaj er, som hans mad, altid spændende, uforudsigelig og fyldt med fantastiske historier og oplevelser - lige fra jagt til køkkenteknikker i verdens lande. 

Kom bag om kameraet og tættere på:

Om Nikolaj Kirk

Nikolaj Kirk er både prisvindende kok og forfatter og blev for alvor et kendt ansigt i Danmark, efter han medvirkede som kok i tv-programmer som Mad i kassen, Go’ morgen Danmarkog ikke mindst det populære Nak og Æd.Gastronomi er Nikolajs helt store passion, som han har skrevet mange bøger om og modtaget adskillige priser for. I forlængelse af passionen for gastronomi søger Nikolaj konstant efter nye teknikker rundt omkring i de mange små lokalsamfund i verden, som kan inspirere ham til nye retter. 

Vi glæder os til en fantastisk underholdende aften i Musikkens Hus!

Arrangør: Foredraget er arrangeret af TIKKO, der er en af landets største arrangører af foredrag med aktuelle, kendte og spændende personligheder fra ind- og udland. Billetterne sælges via TIKKOs eget billetsystem, og det er derfor ikke muligt at anvende gavekort udstedt af Musikkens Hus til dette arrangement. 

Tikkos kundeservice kan kontaktes på tlf. 88 775 770

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.