Niels Lan Doky

Jazzpianisten Niels Lan Doky tager på sin første landsdækkende Danmarksturné i over 10 år. Turnéen bringer den anmelderroste musiker til Musikkens Hus, hvor koncerten bliver en del af Musikkens Jazzklub i efteråret 2020.
mh_nielslandoky_1920x870px.jpg (1)
24. oktober 2020 kl. 20:00
Dkk. (1) 225,- inkl. billetgebyr Varighed: Ca. 1x85 minutter Vi har reserveret et tomt sæde mellem alle gæster, men det er selvfølgelig tilladt at rykke sammen med de personer, som man følges med til koncerten

Koncerten flyttes til Koncertsalen

Alle vores gæster skal føle sig trygge, når de tager til koncert i Musikkens Hus, og ved alle arrangementer følger vi naturligvis myndighedernes aktuelle retningslinjer - herunder afstandskravene.

For at kunne sidde med ekstra god afstand. har vi valgt at rykke koncerten med Niels Lan Doky fra Intimsalen til Koncertsalen. 

Alle billethavere har fået direkte besked på mail omkring denne ændring.

Vi beklager de gener, som ændringen måtte medføre, men det vigtigste er naturligvis, at vi lytter til myndighederne og passer godt på hinanden.

Er du i tvivl om, hvordan du skal forholde dig, er du altid velkommen til at kontakte vores Billetkontor på info@musikkenshus.dk eller tlf. 60 20 3000.

Du kan også læse mere om ændringer i forbindelse med corona/COVID-19 her.

Tusind tak for din forståelse.

Tag trygt til koncert

Ved alle arrangementer følger vi myndighedernes aktuelle retningslinjer, og som billethaver vil du modtage en mail med praktisk information, inden du møder op i Musikkens Hus.

Der er nemlig ikke noget, som er vigtigere for os, end at alle vores gæster får en god og tryg oplevelse i huset.

Skulle det ske, at koncerten må udsættes, ændres eller i yderste konsekvens aflyses, kan du naturligvis få dine billetter refunderet. Læs mere her.

Om koncerten

Publikum i Musikkens Hus kan nu se frem til at opleve jazzpianisten Niels Lan Doky og hans danske trio, som siden dannelsen i 2011 har høstet stor international anerkendelse, ikke mindst i lande som Japan, Sydkorea, Spanien og U.K., og al​bummet ’Scandinavian Standards’ udkom sågar hos Warner Music i USA i 2014. 

​Trioens karriere har i 2019 nået nye højder med bl.a. den internationale release af albummet ’Improvisation On Life’, som siden 2017 kun har været tilgængelig i Asien, men som i sommeren 2019 udkom i resten af verden.

Trioens foreløbige kulmination skete ved deres koncert på dette års jazzfestival i San Javier i Spanien. Her høstede trioen stående ovationer og en kontinuerlig strøm af anmelderroser. Den spanske presse skrev bl.a. “De spillede fra hjertet, og fik publikum til at løfte sig nogle centimeter over jorden”, “Musik der trænger dybt ind i sjælen”, “En koncert fuld af skønhed” og “Formåede at efterlade publikum i en tilstand af forelskelse.” 

Niels Lan Dokys faste trio, tæller udover ham selv to danske musikere; kontrabassisten Tobias Dall og trommeslageren ​Niclas Bardeleben. ​ 

Niels Lan Doky har i en lang årrække tilhørt verdenseliten og har udgivet over 40 albums i eget navn og vundet ​utallige priser, anerkendelser, guldplader m.v. i både Europa, USA, Canada og Asien.

Han startede sin professionelle karriere i en alder af kun 13 å3 og har spillet med de fleste af jazzens største koryfæer samt optrådt for verdenseliten - Pave Johannes Paul II, Roger Moore, m.fl. På hendes 70-års fødselsdag i 2010 slog HM Dronning Margrethe II Niels Lan Doky til Ridder af Dannebrog.

Musikkens Jazzklub 

Koncerten er en del af Musikkens Jazzklub efteråret 2020, hvor du får 30% rabat på fire inkluderede koncerter samt en række andre fordele. Læs mere her.

Koncerten er blevet til med støtte fra Gudrun og Palle Mørchs Mindefond. 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.