Nicklas Sahl

Nicklas Sahl er ét af de mest lysende talenter på den danske musikscene. Han er blandt de mest spillede artister på landets radiostationer, og med hits som ’New Eyes’, ’Planets’ og ’Four Walls’ er det med god grund. I efteråret gæster den albumaktuelle stjerne Koncertsalen, hvor han i den grad hører hjemme.
nicklassahl_1920x870.jpg
07. november 2020 kl. 20:00
Dkk. 290,- inkl. billetgebyr Varighed: Ca. 1x75 minutter

INFORMATION TIL KONCERTGÆSTER

For at holde ekstra god afstand er alle gæster blevet omplaceret i salen og vil hurtigst muligt få tilsendt nye billetter via e-mail fra Ticketmaster.

Vi vil i den forbindelse gerne takke for jeres enorme forståelse i denne helt ekstraordinære tid.

Er du i tvivl om, hvordan du skal forholde dig, er du altid velkommen til at kontakte vores Billetkontor på info@musikkenshus.dk eller tlf. 60 20 30 00.

Du kan også læse mere om ændringer i forbindelse med corona/COVID-19 her.

Om koncerten

I 2018 udgav han debutsinglen ’Hero’, og samme år spillede han udsolgte koncerter i både Aarhus og København. Det er gået stærkt for den unge kunstner fra Hadsten, og han sætter ikke farten ned.

For mindre end blot et år siden kunne vi i Musikkens Hus præsentere Nicklas Sahl som den allerførste på programmet til vores nye festival Musikkens Beat. Allerede nu byder vi ham velkommen tilbage til Musikkens Hus, men denne gang i Koncertsalen, hvor den unge stjerne i den grad hører hjemme.

Med sig bringer Nicklas sit debutalbum, Unsolvable, der netop nu dominerer de danske radiostationer med hits som 'Four Walls', 'There for you' og titelsinglen 'Unsolvable'.

En ægte popstjerne med rockstjerneattitude

Guitaren har siden han var fire år været et bærende element for Nicklas Sahl, og han mestrer de seks strenge på lige linje med sit stemmebånd. Den unge kunstner har en nerve i sin vokal, som på smukkeste vis understreger den stærke sangskrivning.

Netop derfor har han modtaget store roser fra anmeldere. Efter sidste års optræden på SPOT Festival lød det for eksempel fra GAFFA: ”En ægte popstjerne med rockstjerneattitude.”

Nicklas Sahl modtog i november prisen som Best Danish Artist ved MTV Ema Awards i Sevilla, Spanien.

Information til nordjyske billethavere

Myndighederne har til og med 3. december lavet kommunale nedlukninger i Hjørring, Frederikshavn, Brønderslev, Jammerbugt, Thisted, Vesthimmerland og Læsø.

Bor du i én af disse kommuner, og har du billetter til dette arrangement, tilbyder vi derfor at refundere dine billetter. Klik her for at læse mere.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.