Nak & Æd

En inspirerende aften i selskab med "manden med piben" fra Nak & Æd
nakaed_1920x870.jpg
07. september 2020 kl. 17:30
Dkk. (1) 334,- (2) 284,- inkl. billetgebyr Varighed: 17.30-19.00 NB: Du kan ikke bruge gavekort til Musikkens Hus, da Tikko er arrangør.

Foredraget er blevet delt op

Tikko, som er arrangør på foredraget med Jørgen Skouboe, har valgt at dele arrangementet op, så der bliver afholdt to separate foredrag. Dette muliggør, at vi kan opdele salen, så vi overholder de gældende Corona-retningslinjer.

Alle billethavere har modtaget en mail fra Tikko med nærmere information. 

Om foredraget

Vi kender Jørgen Skouboe Møller fra blandt andet udsendelserne Nak & Æd, hvor han og hans tro følgesvend Nikolaj Kirk afprøver deres spejderfærdigheder og kogekunst og samtidig får stillet deres eventyrlyst. Du har nu en sjælden mulighed for, at træffe Jørgen og komme bag om scenerne vi kender fra TV.

Smager en husmår godt?

Kom og oplev den helt særlig stemning i selskab med Jørgen til et unikt og troværdigt foredrag. Det bliver en sjov og oplysende aften, hvor alle kan være med, og hvor Jørgen blandt andet løfter sløret for:

Om Jørgen

Jørgen er blevet offentligt kendt gennem programmerne: DR-Derude, Frilandshaven, Nak & Æd og Mens vi venter på at dø. Alle med samme omdrejningspunkt: Naturen - og hvordan vi kan nyde godt af dens mange muligheder.
Det bliver en hyggelig aften med både masser af inspiration, grin og spændende historier.   

Arrangør: Foredraget er arrangeret af TIKKO, der er en af landets største arrangører af foredrag med aktuelle, kendte og spændende personligheder fra ind- og udland. Billetterne sælges via TIKKOs eget billetsystem, og det er derfor ikke muligt at anvende gavekort udstedt af Musikkens Hus til dette arrangement. 

Tikkos kundeservice kan kontaktes på tlf. 88 775 770

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.