Musikkens Udvalgte

Musikkens Udvalgte er gratis loungekoncerter i Musikkens Hus med nogle helt særlige talenter, som vi spår en stor fremtid inden for musikken.
mh_enmandstaerk_1920x870px.png
31. januar 2020 kl. 21:30
Gratis entré Loungebaren åbner kl. 21.30 og musikken går på umiddelbart efter aftenens andre koncerter i huset.

Musikkens Udvalgte er et uformelt koncept, hvor vi giver vores gæster mulighed for en ekstra oplevelse efter forskellige koncerter i huset.

Der er gratis adgang og gratis musik – også selvom man ikke har været til koncert tidligere på dagen.

Vi glæder os til at forkæle dig med uformel, hyggelig loungestemning med udsigt over fjorden og ikke mindst håndplukkede, lokale kunstnere.

OBS: Kl. 21.30 er et vejledende starttidspunkt. Musikken starter, når aftenens andre koncerter er færdige. Foyeren er dog åben hele aftenen.

Om Én Mand Stærk

Én Mand Stærk vandt tidligere i år prisen ”Årets Nordjyske Band” ved den traditionsrige konkurrence Band Battle på spillestedet Skråen her i Aalborg.

Gruppen spiller stemningsfulde numre med fokus på lyrikken, og er i sit univers inspireret af alt lige fra gamle film og dagens avis til usandsynlige sammentræf og møder mellem mennesker. 

I aftenens anledning vil Én Mand Stærk kunne opleves i et intimt format bestående af forsanger Asbjørn Løvendahl og guitarist Asbjørn Glad.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.