Musikkens Udvalgte

Musikkens Udvalgte er gratis loungekoncerter i Musikkens Hus med nogle helt særlige talenter, som vi spår en stor fremtid inden for musikken.
mh_alexia_1920x870px.png
03. april 2020 kl. 21:30
Gratis entré Loungebaren åbner kl. 21.30, og musikken går på umiddelbart efter aftenens andre koncerter i huset.

Flyttes grundet coronavirus

Som følge af situationen med COVID-19 aflyser eller flytter en række arrangementer i Musikkens Hus.

Vi flytter Musikkens Udvalgte med Alexia Chambi til 14. november 2020.

Om Musikkens Udvalgte

Musikkens Udvalgte er et uformelt koncept, hvor vi giver vores gæster mulighed for en ekstra oplevelse efter forskellige koncerter i huset.

Der er gratis adgang og gratis musik – også selvom man ikke har været til koncert tidligere på dagen.

Vi glæder os til at forkæle dig med uformel, hyggelig loungestemning med udsigt over fjorden og ikke mindst håndplukkede, lokale kunstnere.

OBS: Kl. 21.30 er et vejledende starttidspunkt. Musikken starter, når aftenens andre koncerter er færdige. Foyeren er dog åben hele aftenen.

Om Alexia Chambi

Alexia Chambi er en 21-årig dansk/cypriotisk sanger & sangskriver, som efter flere år rundt i Europa og Sydamerika, med base i London over flere omgange, er vendt tilbage til Århus, hvor hun har udvidet sit solo-projekt med en fem-mands liveband konstellation.  

Musikken trækker inspiration fra neo-soul & r’n’b med fokus på stærke hooks og gyngende grooves med et lyrisk afsæt i det personlige, men på samme tid universelle.

Sangene er skrevet på en akustisk guitar overalt fra Bolivianske træhuse til solnedgange ved Tenerifes hav, til sko-kasse værelser i Londons brummende kaos. Historiefortællingen er i centrum i sangene, svøbt i pop-strukturer, der inviterer ind i et både opløftende og sensitivt univers.

Aftenens koncert bliver en mere intim fortolkning af sangene i et stripped-back set af Alexia Chambi og pianist i bandet, Louise Schrøder Sørensen.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.