Musikkens Fællessang

Musikkens Fællessang er blevet en elsket og besøgt koncertrække. Arrangementerne afholdes på udvalgte søndage og er altid gratis, men dog med begrænset kapacitet. Vi glæder os til at se dig til en hyggelig dag i godt selskab.
mh_voxcantus_1920x870.jpg
01. november 2020 kl. 15:00
Fri entré med billet Varighed: Ca. 1x60 minutter

Om Musikkens Fællessang

Musikkens Hus arrangerer hen over efteråret 2020 tre hyggelige eftermiddage med fællessang, hvor forskellige lokale kor inviteres til at synge for. De indbudte kor vælger sangene, og I kan derfor glæde jer til at høre korenes favoritsange. 

Denne søndag er det Vox Cantus, som slår tonen an i vores smukke Koncertsal.

Begrænset kapacitet

Musikkens Fællessang afholdes naturligvis i overensstemmelse med myndighedernes aktuelle retningslinjer.

Der vil derfor blive indført gratis billetter til arrangementet, som du kan bestille via køb-knappen her på siden.

Om koret

Vox Cantus består af 8 dygtige og rutinerede korsangere med stor sangglæde. Alle sangere synger i større kor, men i dette lille ensemble får vi mulighed for at dyrke andre sider af korsang og korklang. Her får vi lov til at dykke endnu længere ned i arbejdet med detaljerne, ligesom kontakten og nærværet til publikum intensiveres. Vores repertoire tager udgangspunkt i den klassiske korsang men spænder vidt fra renæssancemusik til viser og jazz. Vi glæder os til at synge med og for jer.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.