Musikkens Fællessang

Musikkens Fællessang er blevet en elsket og besøgt koncertrække. Arrangementerne er altid gratis og afholdes på udvalgte søndage i Øvre Foyer. Alle er velkommen til en hyggelig dag i godt selskab.
mh_faellessang2_1920x870px.png
02. februar 2020 kl. 15:00
Fri entré

Musikkens Hus arrangerer hen over foråret 2020 tre hyggelige eftermiddage med fællessang, hvor forskellige lokale kor inviteres til at synge for. De indbudte kor vælger sangene, og I kan derfor glæde jer til at høre korenes favoritsange. 

Nyd den enestående udsigt over Limfjorden fra Øvre Foyer, mens Sangkoret Limfjorden slår tonen an. I pausen er der mulighed for at købe kaffe med kage.

Bemærk venligst, at vi har et begrænset antal siddepladser.

Om koret

Sangkoret Limfjorden er et blandet, firestemmigt kor, der består af 35 engagerede sangere. Koret har rødder tilbage blandt medarbejdere på Aalborg Privatbaner og har netop fejret 70-års jubilæum. Der synges et bredt udsnit af danske og udenlandske sange, salmer og musicalnumre.

Siden august 2019 har Helene Aabo stået for den musikalske ledelse. Med sin musikalitet, energi og sit gode humør har Helene allerede fået en central plads i korets liv og udtryk. På piano sørger Elza Ozolina for festligt og sikkert akkompagnement.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.