Musikkens Fællessang

Musikkens Fællessang er blevet en elsket og besøgt koncertrække. Arrangementerne er altid gratis og afholdes på udvalgte søndage i Øvre Foyer. Alle er velkommen til en hyggelig dag i godt selskab.
mh_faellessang3_1920x870px.png
03. maj 2020 kl. 15:00
Fri entré Kapacitet: Maks. 200 gæster Heraf 180 stole

Flyttes grundet coronavirus

Som følge af situationen med COVID-19 aflyser eller flytter vi en række arrangementer i Musikkens Hus.

Musikkens Fællessang med BRAGE bliver flyttet til et senere tidspunkt.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Musikkens Hus på info@musikkenshus.dk. Vi løber ekstra stærkt i disse dage, men svarer så hurtigt, som vi overhovedet kan.

Om Musikkens Fællessang

Musikkens Hus arrangerer hen over foråret 2020 tre hyggelige eftermiddage med fællessang, hvor forskellige lokale kor inviteres til at synge for. De indbudte kor vælger sangene, og I kan derfor glæde jer til at høre korenes favoritsange. 

Nyd den enestående udsigt over Limfjorden fra Øvre Foyer, mens Sangforeningen BRAGE af 1866 slår tonen an. I pausen er der mulighed for at købe kaffe med kage.

Begrænset kapacitet

Vi gør venligst opmærksom på, at vi maks. kan byde 200 gæster velkommen i Øvre Foyer. Vi har 180 stole, hvoraf 30 er højstole.

Ønsker du en siddeplads, anbefaler vi derfor særligt, at du ankommer i god tid. Dørene til Øvre Foyer åbner ca. kl. 14.30.

Om koret

Sangforeningen BRAGE af 1866 blev stiftet af borgere og håndværkere i Aalborg tilbage i 1866. Koret har bevaret mange stolte traditioner omkring sangen og det sociale fællesskab, men søger til stadighed at udvikle og forny repertoiret med nutidige sange udskrevet for mandskor.

Foreningens formål er at udvikle medlemmernes stemmer, at udbrede interessen for firestemmigt mandskorsang og virke til gavn og glæde for foreningens medlemmer. Koret ledes af dirigent Elena Vas Andersen, som er uddannet organist med speciale i korledelse, og alle kan naturligvis synge med.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.