Marie Key

For første gang er det nu muligt at opleve Marie Key alene på scenen. Glæd dig til en intim koncertoplevelse med den populære sangerinde i Musikkens Hus, hvor hun vil fremføre både nye og gamle sange.
mh_mariekey2_1920x870px.png
31. januar 2020 kl. 20:00
Dkk. 330,- inkl. gebyr 'Koncerten er siddende Varighed: 2 x 40 minutter

Når Marie Key går alene på scene i Musikkens Hus, kan du se frem til at høre nedbarberede version af både nye og velkendte sange. Det bliver en helt særlig aften, hvor teksterne kommer til at træde endnu mere i fokus, og hvor Marie samtidig får mulighed for at fortælle historierne bag nogle af sangene. Ifølge hende selv, ser hun frem til ”at få publikum tættere på – i mere intime rammer end tidligere.”

Marie Keys seneste album "Giganter" udkom i marts 2018 og fik 5 hjerter og følgende ord med fra Politikens anmelder Kim Skotte: "Marie Key har givet sig god tid, men resultatet er blevet både originalt og ørekælent. Musikken er en slags syntetisk r' n' b, hvor Marie Key viser, at årene som paradoksalt popidol har gjort hende til en sanger med meget større selvtillid".

Weekend Avisens anmelder Anna Ullmann roste også albummet og skrev: "Kontrasten mellem højglanspolerede produktioner og Marie Keys særligt sensitive sange har skabt et originalt og medrivende album".

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.