Mads Langer

Drive In - Live i Aalborg arrangeres af Live Nation i samarbejde med Nibe Festival, Aalborg Karneval, Skråen, Aalborg Events, VisitAalborg, AKKC og Musikkens Hus.
madslanger.jpg
05. juni 2020 kl. 19:30
Dkk. 655,- Inkl. billetgebyr Billetten gælder for 1 personbil med op til 5 personer Aalborg Lufthavn Parkering P3. Ny Lufthavnsvej 100, 9400 Nørresundby

Mads Langer var den første i verden, der tog 'drive in' koncertkonceptet til sig, og historien går i skrivende stund viralt i hele verden. Coronakrisen afbrød Mads Langer mid i en igangværende koncertrække, og det fik ham til at tænke kreativt og vende krisen til et eventyr.

- Der gik ikke lang tid, før nyheden om min drive in koncert havde nået nogle af de allerstørste medier i verden. Det er sjovt, og også lidt vildt, at tænke på hvor hurtigt det kan gå. Der bliver ved med at vælte interviews ind fra hele verden. Det er en kæmpe glæde for mig at kunne være med til at sprede lidt solskin udover denne ellers meget specielle tid, forklarer Mads Langer.

Billetsalget begynder torsdag 14. maj kl. 10!

Om Drive In - Live

Arrangementerne er designet til at overholde alle officielle anbefalinger, så publikum trygt og roligt kan nyde de mange koncerter, comedyshows og familieoplevelser fra deres biler. Da Drive In - Live skal opleves fra egen bil, og med den anbefalede afstand, så vil publikum være placeret lidt længere væk fra scenen end ved en traditionel koncert. Derfor er scenen bygget ekstra høj, så udsynet bliver bedst muligt for alle, ligesom 3 storskærme vil gøre oplevelsen ekstra god. 

Praktisk Info

Læs mere på www.driveinlive.dk

Foto: Camilla Lundbye

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.