Lars Løkke Rasmussen

Befrielsens øjeblik II - Lars Løkke Rasmussen i samtale med Kirsten Jacobsen
mh_larslykke_1920x870px.png
10. marts 2020 kl. 19:00
Dkk. 314,- inkl. billetgebyr Varighed: Ca. 2x50 minutter NB: Du kan ikke bruge gavekort til Musikkens Hus, da Tikko er arrangør.

Tiltag mod coronavirus

Tikko, som er arrangør, følger myndighedernes anbefalinger. Da dette arrangement ikke overstiger 1.000 gæster, vil arrangementet blive afholdt som planlagt.

Skulle et arrangement i Musikkens Hus blive aflyst, refunderes alle billetkøbere naturligvis. Der er således ingen økonomisk risiko forbundet med at booke billetter.

Om foredraget

Oplev et ærligt interview med Danmarks tidligere statsminister. 

Midt i folketingsvalgkampen 2019 udkom Befrielsens Øjeblik, skrevet af Kirsten Jacobsen. En samtalebog med daværende statsminister Lars Løkke Rasmussen, hvor han bl.a. argumenterede for, at yderfløjene i dansk politik burde skæres fra til fordel for et fast samarbejde henover midten, ultimativt i form af et regeringssamarbejde mellem Venstre og Socialdemokratiet.

Bogen blev en bombe i en valgkamp, hvor fremkomsten af Stram Kurs og Ny Borgerlige satte nye standarder for dansk politik. Vælgerne kvitterede positivt for Løkkes udmelding. Venstre gik ind i valgkampen med udsigt til mandattab, men fik med 10 ekstra mandater den største fremgang blandt alle partier.

Oplev Kirsten Jacobsen i et ærligt interview med Lars Løkke Rasmussen, hvor du også selv får adgang til at stille de spørgsmål, som pressen ventede forgæves på 

Det brede regeringssamarbejde blev ved tanken og sidst i juni dannede Mette Frederiksen en socialdemokratisk mindretalsregering med parlamentarisk opbakning fra Enhedslisten, Socialistisk Folkeparti og Det radikale Venstre. Og efter sommerferien startede et historisk selvopgør i Venstre med et interview af partiets næstformand, der undsagde Lars Løkkes udmelding i valgkampen. Det kulminerede lørdag, den 31. august 2019, hvor Lars Løkke med øjeblikkelig virkning trak sig som formand for det parti, han som 17 årig meldte sig ind i, og som han i næsten 33 år har været folkevalgt for – som viceborgmester i Græsted-Gilleleje, amtsborgmester i Frederiksborg Amt, folketingsmedlem, indenrigs- og sundhedsminister, finansminister og af to omgange Danmarks statsminister.

Oplev Kirsten Jacobsen i et ærligt interview med Danmarks tidligere statsminister, hvor du også selv får adgang til at stille de spørgsmål, som pressen ventede forgæves på, da han lørdag, den 31. august tog afsked med dansk top-politik efter et skelsættende og historisk hovedbestyrelsesmøde i Venstre.

Arrangør: Foredraget er arrangeret af TIKKO, der er en af landets største arrangører af foredrag med aktuelle, kendte og spændende personligheder fra ind- og udland. Billetterne sælges via TIKKOs eget billetsystem, og det er derfor ikke muligt at anvende gavekort udstedt af Musikkens Hus til dette arrangement. 

Tikkos kundeservice kan kontaktes på tlf. 88 775 770

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.